Loading...
Novosti

OTVOREN FOTO NATJEČAJ ‘HUGHLAURIUS ZAGREB’

OTVOREN FOTO NATJEČAJ ‘HUGHLAURIUS ZAGREB’

hughlaurieusLudilo zvano Dr. House već je zavladalo Zagrebom, a organizatori koncerta Dallas Records i Mars koncerti za najveće fanove lika i djela Hugha Laurieja otvaraju i foto natječaj Hughlaurious Zagreb! Ne propustite priliku osvojiti ulaznice za ovaj veliki koncert!
Hugh Laurie je hughlaurious! Ništa manje čangrizav, sarkastičan, strastven i komičan od televizijskog Dr. Housea, kao i veliki fan društvenih mreža!
Nedavno je sve to sažeo u tweetu uoči nogometne utakmice između njegove Engleske i Urugvaja. “O, Bože! Za sreću sam obukao kostim sretnog pileta, a nosim i češnjak. Učinio sam sve što sam mogao.”
A ti? Što ti možeš učiniti da osvojiš ulaznice za sebe i sretnike koje ćeš sa sobom povesti na Lauriejev koncert? Ako si najveći fan Dr. Housea, želimo to vidjeti! Ako si najveći fan bluesa Hugha Laurieja, želimo to vidjeti! Ako si najveći fan Londona, Velike Britanije, kraljice Elizabete, Kate Middleton i princa Georgea, želimo to vidjeti! Ako si najveći fan blues šešira ili možda više preferiraš cilindre, želimo to vidjeti! Ako i ti nosiš pileća odijela za sreću, želimo to vidjeti! Ako ti svi kažu da si identičan Dr. House, definitivno to želimo vidjeti! Budi hughlaurious i svoje fotke šalji od petka, 27. lipnja do nedjelje, 6. srpnja u ponoć na e-mail dallas@dallas.hr ili ih objavi na Facebooku, Twitteru ili Instagramu pod hashtagom #HughLaurieZg ili #HughlauriousZagreb. Sve fotke objavit ćemo 7. srpnja na službenoj Dallasovoj Facebook stranici! Autor fotke s najviše lajkova osvaja 3 ulaznice, druga najbolja fotka dobiva 2 ulaznice, a treća 1 ulaznicu! Fotke će se moći lajkati do 13. srpnja u ponoć, a pobjednici će biti proglašeni 14.srpnja, dan prije koncerta!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *