Loading...
NajaveNovosti

ONEREPUBLIC RASPRODALI STOŽICE! KONCERT U LJUBLJANI, 16.11.2014.

ONEREPUBLIC RASPRODALI STOŽICE! KONCERT U LJUBLJANI, 16.11.2014.One_Republic
Dugoočekivani koncert OneRepublic je i službeno rasprodan! U Ljubljani će se OneRepublic predstaviti u sklopu svoje svjetske turneje ‘Native World Tour’.
Američku pop rock senzaciju vodi pjevač i izniman autor, te producent Ryan Tedder, koji je sjajne autorske ideje ustupio i velikanima svjetskog popa: U2, Adele, Beyonce, Maroon 5, Jennifer Lopez, Backstreet Boys i drugima.
Momci su nedavno na svom Facebook profilu objavili da već intenzivno pripremaju materijal za novi album, a Ryan Tedder je nedavno objavio da je za Taylor Swift napisao i producirao novi singl ‘Welcome To New York’ s njenog aktualnog albuma.

Za one koji će posjetiti koncert ovdje objavljujemo i par važnih informacija koje nam je proslijedio organizator koncerta:

Preporuča se doazak na kocnert do najkasnije 19 sati. Koncert počinje točno u 20 sati, no biti će posebna regulacija prometa oko Dvorane Stožice koja je na snazi dva sata prije početka koncerta i jedan sat nakon.
• Oni koji dolaze s osobnim vozilom mogu parkirati na za to namijenjenim površinama ili koriste javni prijevoz. Ulaznica za koncert OneRepublic omogućava i besplatan javni prijevoz tri sata prije i tri sata nakon koncerta.

U 18:00 sati je ulaz u dvoranu Stožice. U 20:00 sati nastupa OneRepublic.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *