Loading...
NajaveNovosti

OGROMAN INTERES ZA KONCERT ĐORĐA BALAŠEVIĆA U VARAŽDINU

OGROMAN INTERES ZA KONCERT ĐORĐA BALAŠEVIĆA U VARAŽDINU

FANOVI IZ CIJELOG SVIJETA RAZGRABILI ULAZNICE
U PONUDI JOŠ SAMO PARTER I FAN PIT
BOŽIĆNI KONCERT – ARENA VARAŽDIN
SUBOTA, 26. PROSINCA

balasevic

U svega tri dana od početka prodaje ulaznica za Božićni koncert Đorđa Balaševića u varaždinskoj Areni prodano je čak 75% kapaciteta dvorane.

Od ponedjeljka, 24. studenog do danas Balaševićevi fanovi iz Hrvatske, Slovenije i BiH, te hrvatska dijaspora u preko deset svjetskih zemalja, od Australije do SAD-a kupili su tri četvrtine ukupno dostupnih ulaznica. Informacije sa služenih prodajnih mjesta kažu da se ulaznice za Balaševićev Božićni koncert prodaju doslovce u svim djelovima Hrvatske. Zabilježene su kupovine od Varaždina, Čakovca, Koprivnice, Bjelovara, Križevaca, Zagreba preko Osijeka, Slavonskog broda, Virovitice i Đakova do Rijeke, Zadra, pa čak i Splita. Priličan broj obožavatelja dolazi iz susjednih Slovenije i BiH, pogotovo iz Maribora, Ptuja, Murske sobote, Celja i Banja Luke. Ono što dodatno fascinira je činjenica da su se ulaznice prodavale u Njemačkoj, Luksemburgu, Irskoj, Švedskoj, Finskoj, Češkoj, Mađarskoj, Švicarskoj, Australiji, Americi i Alžiru!
Fanovi su na Facebooku podjelili fotografije iz redova pred prodajnim mjestima, ali i snimke s prošlog Đoletovog varaždinskog koncerta iz 2011. kad se red za ulaz protezao nekoliko stotina metara! Sudeći prema recentnim postovima puno njih je već riješilo pitanje božićnog poklona za supruge, djevojke, dečke ili prijatelje.

Mjesta na Tribini i Tribini Plus potpuno su rasprodana, kao i sve vrste ulaznica po promo cijenama, a u ponudi se nalaze još jedino mjesta u Fan pitu te u Parteru. Cijene ulaznica iznose 295 kn za najbližu poziciju pozornici, Fan pit, i 220 kn za Parter.

Za kraj još jedne godine ispunjene trijumfalnim nastupima Đorđe Balašević sprema poseban susret s fanovima u Hrvatskoj, u gradu s kojim ga veže dugogodišnje neraskidivo prijateljstvo. Još je živo sjećanje na prošli dolazak u “Najzapadniju panonsku luku”, kako ju je pozdravio izlaskom pred potpuno ispunjen auditorij. Kad su se rastali nekoliko sati kasnije u svom stilu je komentirao “Ako ovo nije bio koncert, e, onda stvarno ne znam šta jeste…” što sasvim dovoljno govori što se u međuvremenu dogodilo. Božićni koncert 26. prosinca sadržavat će najvažnije momente iz Balaševićeve impresivne pjesmarice. Pozornicom varaždinske Arene proći će “Lepa protina kći”, “Devojka sa čardaš nogama”, “Miholjsko leto”, “Budimpeštanski sneg”, “Ringišpil”, “Olivera”, “Odlazi circus” u višesatnom nastupu, što je jedan od koncertnih trademarka najpopularnijeg “Panonskog mornara”. Program je to koji ne prestaje oduševljavati publiku cijele regije, kako one Đoletove vršnjake, tako i generacije koje se nisu ni rodile kad su neke od pjesama nastajale. Tako nečim pohvaliti se mogu samo najveći pjesnici i umjetnici. Na sceni će mu se pridružiti 16 izvanrednih glazbenika uključujući i sjajne vojvođanske tamburaše, maestra Aleksandra Dujina, saksofonista Gabora Bunforda i violinista Ignaca Shena, a kao poseban gost nastupit će Nikša Bratoš.

Ulaznice
Trenutno dostupne ulaznice:
Fan pit – 295 kn
Parter – 220 kn

Službena prodajna mjesta
• Atlas, Tisak Media centri, Croatia Records, Dallas, Dancing Bear i sva ostala prodajna mjesta sustava Ticketshop
• Tisak Media Varaždin – Kukuljevićeva 13
• Investigo koncerti Varaždin – Zagrebačka 71/2
• Arena Varaždin – caffe bar Time out
• Video Net/Tobaco Varaždin – Trg kralja Tomislava 4
• Online prodaja: www.ticketshop.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *