Loading...
Novosti

NOVI BEND NA HRVATSKOJ SCENI – HUMAN

NOVI BEND NA HRVATSKOJ SCENI – HUMAN
HumanBend Human se okupio 2013. godine u Zagrebu. Temelj ovog benda su ideja i želja za nečim novim, drugačijim i posebnijim. Nakon početnog traženja Human neprestano radi na novim pjesmama te tako već u jesen 2014. završava album prvijenac Plan B za dan D kojeg najavljuje pjesma Kusur.
Human predstavlja onu težnju u čovjeku za boljim. Human nije savršen i krase ga sve vrline i mane ljudi iz naših krajeva. On je čovjek iz naroda svjestan korijena tradicije pa zaglavi u kojekakvim situacijama, ali i urbani tip pa se pokušava izdići iznad svega.
Kusur kao pjesma je pogled na društvo koje zapaža sav paradoks sustava u kojem živi, ali zadovoljno mrvicama ništa ne mijenja i tako generacijama tapka u mjestu.
Bend Human se na prvijencu bavi svime što opterećuje i veseli današnjeg čovjeka, a to je ljubav, politika, nezaspolenost, ovisnosti, nezainteresiranost da se nešto promjeni i nada da će se sve promijeniti.
Glazbeno melodičan i pokretan , lirički jednostavan i zagonetan Human ostavlja prostora da se čovjek poistovjeti i propitkuje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.