Loading...
NajaveNovosti

NOVI 80’S PARTY U SUBOTU 30.05.2020. NAKON TRI MJESECA PAUZE U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU U SKLOPU PROGRAMA „LJETO U BOOGALOOU“ I OTVORENJE LJETNE TERASE

Nakon tromjesečne pauze zbog pandemije Covid-19 nastavljamo sa nizom 80’s Partyja, najdugovječnijeg i najboljeg partija posvećenog popularnoj glazbi iz „zlatnih osamdesetih“ u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu koji se odvija jednom mjesečno. Početak partyja najavljen je za 21 sat, a ulaz će biti besplatan do ponoći a nakon ponoći će ulaz koštati 20 kn.

Molimo sve posjetioce da se pridržavaju novih sigurnosnih mjera, a to su dezinfekcija ruku prilikom ulaska na terasu i u klupske prostorije te socijalna distanca od 1,5 metra od ostalih posjetitelja posebno kod naručivnja pića na šankovima.

Na najvećem i najboljem 80’s Partyju u gradu ćemo ponovo moći uživati u zvukovima osamdesetih za što će se pobrinuti Tomi Phantasma uz pomoć Robija koji će vrtiti video spotove najvećih hitova osamdesetih tj 80’s classics iz sinth pop, pop, new wave scene, tj hitovi grupa poput Depeche Mode, Simple Minds, New Order, Human League, Visage, Ultravox, OMD, Tears For Fears, Thompson Twins, David Bowie, The Sisters Of Mercy, The Mission, Joy Division, A Flock Of Seagulls, Morrissey, The Cure, Siouxsie & The Banshees, Killing Joke, Bronski Beat, A-ha, Alphaville, ABC, Soft Cell, Eurythmics, Black, Spandau Ballet, Camouflage, Dead Or Alive, Madonna, Pet Shop Boys, Bangles, Cindy Lauper, Lene Lovich, Bananarama, Kim Wilde, INXS, Midnight Oil, Grace Jones, Duran Duran, The Police, The Smiths, The Stranglers, Pixies, Jesus & The Mary Chain, Talking Heads, Blondie, Billy Idol, The Clash, Madness, Gang Of Four, Iggy Pop, The Cult, PIL, Echo & The Bunnymen Clan Of Xymox, U2, Cabaret Voltaire, DAF, Front 242, EKV, Videosex, Denis & Denis, Xenia, Idoli, Elekrtični Orgazam, Haustor,……. a pored klasičnih osamdesetih će se vrtit i noviji bendovi koji svoju glazbu stvaraju na temeljima 80’s zvuka poput Placebo, Suede, Heroes Del Silencio, Mondo Diao, Orgy, Franz Ferdinand, Interpol, Killers,….
Ovoga puta će na 80’s Partyju biti ponuđena posebna velikog bambusa po akcijskoj cijeni od 16 kn.

Pored toga je Boogaloo „bycicle freendly club“, što znaći da slobodno možete dovesti svoj bicikl i ostaviti ga na terasi kluba na za to predviđeno mjesto.

Program će započeti u 21:00 sat, a ulaz je besplatan do ponoći nakon čega će se ulaz naplačivati 20 kn. Za one koji su zaboravili ili ne znaju, klub Boogaloo se nalazi u Ulici grada Vukovara 68 u sklopu Pučkog otvorenog sveučilišta, a ulaz u Boogaloo Club je iz ulice Ivana Lučića.
Dobrodošli!

FB event: https://www.facebook.com/events/3009421202427037/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *