Loading...
NajaveNovosti

SATYRICON I SUICIDAL ANGELS 19.3. U ZAGREBU, A 20.3. U BUDIMPEŠTI

Norvrške black metal legende nakon deset godina vraćaju se u zagrebački klub Boogaloo gdje će 19. ožujka predstaviti svoj novi, deveti po redu studijski album „Deep Calleth upon Deep“ koji je 22. rujna prošle godine objavila diskografska kuća Napalm Records.

Satyricon dolaze iz Osla, osnovani su 1991. godine i jedni su od veterana black metal scene. Njihov prvi album, „Dark Medieval Times“ iz 1994. godine, slovi za jedan od najutjecajnijih albuma tog žanra, iako je njihova najpoznatija pjesma iz tog razdoblja i ujedno jedna od najpoznatijih općenito – „Mother North“ – s njihovog trećeg albuma „Nemesis Divina“ iz 1996. godine. Ovim albumom zaokružuju svoju black metal fazu i kreću korak dalje, stvarajući novi zvuk kombinacijom black metala s alter metalom, čime stvaraju prepoznatljiv zvuk koji odlikuje tipična alter metal gitara, Frostovi teški ritmovi i Satyrov prepoznatljiv vokal. S posljednjim albumom „Deep Calleth upon Deep“ otišli su korak dalje i zaplovili u doom i gothic vode, no zadržali su svoj prepoznatljiv zvuk. Do danas su obajavili devet studijskih albuma i uvjerljivo slove za jedan od zanimljivijih bendova na metal sceni.

Kao posebni gosti nastupaju grčki thrash metalci Suicidal Angels.

Početak koncerta najavljen je u 19:30, a cijena ulaznice iznosi 170 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta ulaznice stajati 190 kn.

Pretprodajna mjesta:

ZAGREB: Dirty Old Shop – Tratinska 18 , Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37, Metal Beer Bar Valhalla – Radićeva 25

RIJEKA: Dallas Music Shop – Splitska 2A

OSIJEK: Rock Shop Stress – Strossmayerova 7

Online: On Parole – http://www.on-parole.com/shop/tickets, Eventim – www.eventim.hr

Koncert u Budimpešti će se održati 20.3. u klubu Dürer Kert. Više informacije možete doznati klikom na ovaj link.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *