Loading...
Novosti

NORVEŠKI GOTHIC METAL PIONIRI TRISTANIA PRESTAJU S RADOM

Norveški gothic metal pioniri TRISTANIA objavili su prestanak rada nakon više od četvrt stoljeća kao bend.

Ranije danas, TRISTANIA je putem društvenih medija objavila sljedeću izjavu:

“Nakon 26 godina na međunarodnoj metal sceni, članovi TRISTANIE ovaj su tjedan donijeli tešku odluku da završe. To znači da se budući planovi, uključujući planiranu latinoameričku turneju u prosincu, otkazuju.

Boreći se kroz godine koje su doista bile izazovne, kao i ostatak svijeta, jedva smo čekali da konačno pogledamo naprijed, s latinoameričkom turnejom koja je sljedeća velika stvar za nas. Prošlog tjedna stigla je vijest o ozbiljnoj zdravstvenoj situaciji u bliskoj obitelji unutar benda, što će onemogućiti ostvarivanje kratkoročnih i dugoročnih planova s ​​bendom. To je bio šok za nas i zaista nam je žao što to dijelimo ovo.

TRISTANIA je bend koji nikada nije radio kompromise u svojoj umjetnosti i nikada nam nije bila opcija da nešto što nije 100 posto prezentiramo svojim fanovima i pratiteljima. Tajming za ovo nije mogao biti gori, a posebno je tužan da se više ne možemo sresti s našim prijateljima u Latinskoj Americi. Uvijek smo imali poseban odnos prema našim latinoameričkim fanovima.

Iskreno se ispričavamo svima na koje će naša odluka utjecati.

Želimo zahvaliti svima s kojima smo surađivali tijekom gotovo tri desetljeća pisanja glazbe, snimanja, objavljivanja i turneja, ali posebno bismo željeli od srca zahvaliti Continental Concertsu koji je stajao uz nas u svim slučajevima značajan dio karijere benda.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, željeli bismo zahvaliti našim vjernim obožavateljima diljem svijeta na nevjerojatnim iskustvima kroz godine. Bez vas ne bismo imali inspiracije da nastavimo toliko godina.

Bilo je to 26 godina bogatih događajima. Sada svi čuvajmo uspomene.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.