Loading...
Novosti

NINE INCH NAILS PREDSTAVIL ČETIRI RAZLIČITE NASLOVNICE ALBUMA “HESITATION MARKS”!

NIN-coversPutem svoje službene stranice, skupina Nine Inch Nails predstavila je četiri različite naslovnice za svako od četiri formata svog iščekivanog studijskog izdanja “Hesitation Marks”. Svaka naslovnica djelo je priznatog umjetnika Russella Millsa, koji je ranije kreirao i naslovnicu za album “The Downward Spiral” iz 1994. godine.

“Potrudio sam se stvoriti djela koja aludiraju u samu srž glavne teme, u njenu emocionalnu jezgru.”, objasnio je Mills, nadodajući kako se nada da će njihovo tumačenje biti različito. Navedena djela kombinacija su antropologije i forenzike, s jasnom sugestijom transformacije i regeneracije. Mills je u njihovom stvaranju kombinirao tradicionalne materijale, poput ulja, akrilnih boja i sl. s različitom predmetima, koje je podvrgnuo raznim kemijskim procesima. Stvorio je ukupno 30 različitih djela za ovaj album, koja će osim naslovnica krasiti i unutarnje korice različitih verzija izdanja.

Svaka naslovnica albuma “Hesitation Marks” dakako nosi i ime samog djela:

standardno CD izdanje – “Time And Again”
deluxe CD izdanje – “Cargo In The Blood”
digitalno izdanje – “Turn And Burn”
vinilno izdanje – “Other  Murmurs”

Album “Hesitation Marks” iščekivano je novo studijsko izdanje ovih kultnih industrial-rockera. Bit će to njihov prvi po redu album unazad pet godina, a ujedno i prvo izdanje za Polydor Records/Universal Music. Novo izdanje, Nine Inch Nails su najavili singlom “Came Back Haunted”, za koji je predstavljen i videospot nastao u režiji Davida Lyncha. “Hesitation Marks” će svjetlo dana ugledati početkom rujna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *