Loading...
Novosti

NINE INCH NAILS – NAJAVILI NOVI ALBUM I POTPISALI ZA POLYDOR RECORDS!

NIN-CBHNine Inch Nails su otkrili kako će 2. rujna objaviti svoje novo studijsko izdanje, naziva “Hesitation Marks”, putem Polydor Records/Universal Music etiketa!

Novi album Trent Reznor je snimao unazad nekoliko godina, zajedno s Atticus Ross i Alanom Moulderom, i ovo će biti njihov prvi potpuno novi materijal u posljednjih pet godina te ujedno i prvo izdanje za Polydor Records.

 

Najavni singl “Came Back Haunted” procurio je online i u kratkom roku se proširio internetom, uz prateće komentare oduševljenja brojnih fanova. U samo nekoliko sati, pjesma je imala više od 300.000 slušanja na Soundcloud kanalu benda, a vijest o novom materijalu našla se i među Top 10 trending tema na Twitteru.

“Nisam bio potpuno iskren posljednjih nekoliko godina”,  priznao je Trent Reznor, “U tom periodu sam u tajnosti radio na potpuno novom albumu Nine Inch Nailsa, zajedno s Atticus Ross i Alanom Moulderom, i sretan sam što konačno mogu reći da je gotov i da zvuči jednostavno fenomenalno!”

Ovo ljeto Nine Inch Nails će zasvirati na brojnim festivalima, a tom prilikom će se uživo predstaviti i nova postava benda, koju sada čine Alessandro Cortini, Josh Eustis, Robin Finck, Trent Reznor i Ilan Rubin.

Novi singl je moguće poslušati i na YouTube kanalu benda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *