Loading...
Novosti

NINA ROMIĆ IMA NOVI VIDEO ZA PJESMU “MOŽDA” – USKORO IZLAZI ALBUM “STABLO”!

NINA ROMIĆ IMA NOVI VIDEO ZA PJESMU “MOŽDA” – USKORO IZLAZI ALBUM “STABLO”!nina romic mozda
Krajem tjedna možete biti dio “svijeta” kantautorice Nine Romić. Možete pogledati novi videospot Filipa Filkovića Philatza, za pjesmu “Možda” i to u četvrtak, 25.9. točno u 21 sat u prostoru Retro Cafe & night bara, Savska 180, Zagreb. Nakon gledanja spota slijede akustični koncerti Sofie Jane, Siniše Cindrića i Mladena Pašuta i cjelonoćna zabava.

O samom spotu recimo samo to da u mističnom, i na momente hektičnom videospotu Nina Romić traži neimenovani entitet koji kruži gradom i otima ljude. “Pjesma u sebi ima puno energije i pozitivna je papazjanija više stilova. Od početka nam je bilo jasno da moramo napraviti jedan divlji i drugačiji spot, više umjetnički usmjeren nego pop. No, iz tog ‘divljaštva’ koje smo isprva mislili snimiti, procvala je drugačija ideja koja nas je na kraju sve uvela i odvela u tu fiktivnu zbilju.” – otkrio je redatelj videospota.

Redatelj Filip Filković Philatz spot je zamislio kao mračni-tehno-utopistički kratki film ispunjen jezivim, satiričnim i mističnim zbivanjima koja se odvijaju u naočigled običnom svijetu. Spot ostavlja retro dojam koji nas vraća u 80-te jer je u potpunosti osmišljen i napravljen u stilu ‘1000 puta gledanih i ispranih filmova na VHS-u’. Kako bi tome ostao dosljedan Filković je osmislio i svojevrsni teaser za video i to u obliku VHS covera. Inače, spot je sniman u srpnju, a ono što je definitivno išlo u prilog u tome je nametnuta prilika koja se ne propušta – iskoristiti impresivan tzv. super mjesec, što se i vidi u samom spotu.

Na spotu su između ostalih surađivali i dečki iz Urbanog Istraživanja (Miha, Buljan i Matija) te art direktor More-Magnets produkcije Luka Vucić.

Uz praćenje pjesama / spotova sa albuma “Stablo” drago nam je obavijesti vas da krajem mjeseca očekujemo pojavljivanje “Stabla” u formatu vinila, odnosno kao LP. Album “Stablo” (kao i prethodne albume “Daljine” i “Ptice”)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *