Loading...
NajaveNovosti

NAGRADNA IGRA:OSVOJITE UPAD NA A NIGHT OF UNHOLY BLACK METAL U MOČVARI 1.11.!

NAGRADNA IGRA:OSVOJITE UPAD NA A NIGHT OF UNHOLY BLACK METAL U MOČVARI 1.11.!

A Night Of Unholy Black Metal - 01.11.2014. Mochvara - Frozen Forest, Manheim, Black Cult - plakatMračni snovi svakog black metalca će se ostvariti u noći 1.11.2014. nastupom Frozen Foresta, Manheima i Black Culta koji će nas uvesti u najcrnju noć blagdana Svi Sveti. Prije, između i nakon bendova trajat će opaka slušaona kojom ćemo vam ispuniti uši kultnim black metal pjesmama.

Za vas imamo 2×1 upad pa nam zato šaljite svoje podatke (ime, prezime, broj telefona) na adresu nagradnaigra@venia-mag.net s naznakom ‘black metal‘ do 30.10. u 23:00. Sretni dobitnici bit će izvučeni slučajnim odabirom.

Frozen Forest (Zagreb)
Sve je počelo u jesen 2005. godine u Zagrebu. Nastalo je nesveto trojstvo Mihovila, Danijela i Matka pod imenom Frozen Forest. Pod utjecajem stare škole crnog metala, fascinirani smrću, vatrom i najgorim mrakom kreiraju vlastiti stil te nastavljaju tamo gdje smatraju da je Mayhem nakon kultnog De Mysteriisa trebao nastaviti. Nakon nekoliko koncerata snimaju svoj prvi demo nazvan “The Final Eclipse” te dvije godine kasnije EP “Demonic Horns Rise”. Niz većih i manjih uspješnih koncerata odveo ih je napokon u studio snimiti prvi LP. Ritualni nastupi puni nepredvidivih sadržaja zainteresirali su publiku za Frozen Forest, a najgore tek dolazi.

Manheim (Zabok)
Oni su black’n’roll. Četveročlani metal bend iz Zaboka. Djeluju od 2007. godine. Njegovi članovi su Mamut (vokal, bas), Stonesurfer (gitara), Tumor ( gitara, klavijature) i Sandor (bubnjevi). 2008. godine izdali su svoj prvi demo, a zatim 2010. snimili EP “Kreatura”. Pobjednici 0’rock festivala 2013. izdaju svoj album “Nihil” koji sadržava devet zanimljivih crnih rokerskih pjesama od koje je jedna i cover benda Mayhem.

Black Cult (Rijeka)
Black Cult je osnovan 2013. godine. Njegovi osnivači poznati javnosti Morbid i Insanus stoje iza niza bendova u kojima su sudjelovali u prošlosti a u nekima su aktivni i danas: Gorthaur’s Wrath, Czaar, Unholy Inquisition, Ashes you leave, Castrum i drugi. Nedugo nakon objavljivanja prvog albuma “Neo-Satanism” za čak tri strana labela; Satanath (Rusija) i Black Plaque/Metallic media (USA) bend se odlučuje i za live aktivnosti. Tako su prizvana još trojica istaknutih imena sa scene kao stalni članovi benda. Saathaen (Heathen Mysticism, Ashes you leave), Azaghal (Czar, Unholy Inqusition) i Lesovik (Kult Perunov, Voloh, Gorthaur’s Wrath, Nekrist). Bend je trenutno u fazi promoviranja albuma uživo. Kako to sve izgleda uživo možete vidjeti i na njihovom prvom official live videu za pjesmu “Damned Souls Imperium”. Video je snimljen za vrijeme festivala “Udar groma” u Karlovcu od strane legendarnog Igor ‘Meistera’ Malečića.

Satnica koncerta:
21:00 – ulaz
22:00 – Black Cult
23:15 – Manheim
00:30 – Frozen Forest
01:30 – Black Metal slušaona

UPAD: 25 KN

U Močvari vas očekuju i niske cijene cuge kojom ćete se boriti protiv hladnoće dok ćete užurbano čikati na terasi kluba i zlo uletavati u mračni klub odslušati svaki bend i upamtiti detalje za pričanje očevima, majkama, bakama, djedovima i unucima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *