Loading...
Novosti

MOTÖRHEAD OBJAVIO NOVI SPOT ZA „(WE ARE) THE ROAD CROW“ KAO ZNAK PODRŠKE „CREW NATIONU“

MOTÖRHEAD je objavio novi video za bendov klasik „(We Are) The Road Crew“. Pjesma je posvećena radnicima, tehničarima i drugima koji rade iza scene na turnejama bendova.

U poruci koja najavljuje puštanje videa, MOTÖRHEAD kaže: “Prateća ekipa je okosnica svakog uspješnog događaja uživo, a Lemmyju i MOTÖRHEAD-u bili su više od običnih radnika ili zaposlenika, oni su bili obitelj. Lemmy ih je toliko volio da je napisao pjesmu koja je posvećena njima, himnu: ‘(We Are )The Road Crew’.

Glavni čovjek MOTÖRHEAD-a Lemmy umro je u prosincu 2015. u dobi od 70 godina, ubrzo nakon što je saznao da mu je dijagnosticiran rak.

U posljednjih nekoliko godina svog života borio se se nekoliko zdravstvenih problema, uključujući i probleme sa srcem, zbog kojih je morao smanjiti svoje poznate navike pušenja.

MOTÖRHEAD je morao otkazati niz koncerata u 2015. godini zbog Lemmyjevog lošeg zdravstvenog stanja, a unatoč tome bend je uspio završiti svoju posljednju europsku turneju nekoliko tjedana prije Lemmyeve smrti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *