Loading...
NajaveNovosti

MORCHEEBA I LITTLE MOUNTAIN U SRIJEDU 11. PROSINCA U TVORNICI KULTURE!

MORCHEEBA I LITTLE MOUNTAIN U SRIJEDU 11. PROSINCA U TVORNICI KULTURE!Deyan_morcheeba (7 of 12)
Sjajan britanski trio Morcheeba vraćaju se u Tvornicu kulture 11. prosinca u sklopu svoje velike “Greatest Hits – Plugged & Unplugged” turneje godinu dana nakon prošlogodišnjeg gostovanja koje je označeno jednim od najboljih koncerata sezone u Zagrebu.
Morcheeba, bend predvođen božanstvenom vokalisticom Skye Edwards koja nastupa uz braću Paula i Rossa Godfreya, kroz svoj je dugi rad miješala utjecaje funka, bluesa, trip hopa i postala pionirom cijelog glazbenog vala, a njihov izričaj i dalje zvuči svježe. Morcheebina turneja sugestivnog naziva “Greatest Hits – Plugged & Unplugged” najbolje dočarava kakva će biti setlista nastupa na potezu koji broji dvorane od Engleske i Češke, preko Austrije, Švicarske, do Mađarske i Hrvatske. Gotovo dva desetljeća rada benda.

Kao predgrupa nastupit će Little Mountain, folk rock band iz Londona, novi sastav morcheebinog Rossa Godfreya.
Na Little Mountain je jako utjecao folk i rock zvuk 60-ih i 70-ih godina, ali njihove pjesme žive u modernom svijetu i odupiru se trendu pretjeranog editiranja uradaka. Nedavno objavljeni debitantski album “Little Mountain” obilježavaju idilični glas Amande Zamolo, izvedba Stevena Forshawa koji sviranjem gitare i pjevanjem uvodi u trans, kao i sjajan zvuk Rossa Godfreya koji briljira u upotrebi vintage instrumenata i gitarskim solažama.

Koncert Morcheebe bit će ujedno i posljednji koncert kojim se obilježava 30 godina kultnog Radija 101. cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 150 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 170 kn za ulaz.

Prodajna mjesta:
• Tvornica kulture (Ljudevita posavskog 1)
• Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr
• Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *