Loading...
Novosti

MICHAEL MONROE KAŽE DA ĆE HANOI ROCKS REUNION BITI ZA SAMO JEDAN KONCERT

Michael Monroe, koji je u lipnju napunio 60 godina, proslavit će ovu prekretnicu uz koncert u Helsinki Ice Hallu 23. rujna. Kao veliko finale koncerta, originalna postava HANOI ROCKS, jednog od najznačajnijih finskih rock bendova svih vremena , na pozornicu će izaći: Monroe, Andy McCoy, Sami Yaffa, Nasty Suicide i Gyp Casino. Kvintet, koji je započeo povijesno poglavlje na svjetskoj glazbenoj sceni, viđen je posljednji put na pozornici u helsinškoj Tavastiji 27. srpnja 1982.  Predvođeni Monroeom, bend je stekao kultnu slavu, iako su izdali samo jedan album (“Demolition 23”) 1994. i raspali se ubrzo nakon toga.

Monroe je razgovarao o ponovnom okupljanju HANOI ROCKS tijekom gostovanja 14. rujna u SiriusXM-ovoj emisiji “Trunk Nation With Eddie Trunk”. Upitan misli li da postoji šansa da će ovo ponovno okupljanje HANOI ROCKS dovesti do cijele turneje ili više nastupa, Michael je rekao: “Ne. [Smijeh] Ne. Ovo će biti samo jednom – ovaj put.”

HANOI ROCKS su se već jednom reformirali 2002., iako samo s Monroeom i McCoyem iz klasične postave benda, i objavili su povratnički album, “Twelve Shots On The Rocks”. Ponovno okupljanje je trajalo do 2009.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.