Loading...
NajaveNovosti

MICHAEL BUBLÉ U LJUBLJANI, DVORANA STOŽICE 6.11.

MICHAEL BUBLÉ U LJUBLJANI, DVORANA STOŽICE 6.11. Michael_BublE_CrazyDobitnik četiri Grammya i jedan najpopularnijih pop zvijezda našeg vremena, koji je prodao više od 50 milijuna albuma, s jednom od najvećih koncertnih produkcija prvi puta dolazi u neše krajeve. Na žalost koncert u Zagrebu nije uspio, ali že zato na isti datum 6.11. posjetiti Deželu. 18 kamiona će dostaviti dvije pozornice i ostalu vrhunsku opremu u Dvoranu Stožice u Ljubljani. Neverojatni majstor pozornice če predstaviti svoj zadnji album “To Be Loved”.

Oaj mladi Kanađanin je v vrlo kratkom roku postigao skoro nemoguće – postati svjetska pjevačka senzacija s karizmom koja bez problema rasprodaje stadionske koncerte. Smatraju ga Frankom Sinatrom novog doba koji zna očarati publiku bez obzira na to gdje nastupa – bio to stadionski koncert ili spontani ad hoc nastup na stanici podzemne željeznice u New Yorku.
Aktualni album “To Be Loved” koji promovira, sadrži hitove poput “It’s a Beautiful Day”, “You Make Me Feel So Young” i “Something Stupid”, koju je snimio u duetu s filmskom glumicom Reese Witherspoon.
Sa svojim sunarodnjakom, također svjetskom superzvijezdom Bryanom Adamsom, koji će LJubljanu posjetiti 14.12.2014. je snimio pjesmu “After All”.

Bublé smatra da je njegov posljednji album njegov najbolji uradak do sada.
“S albumom ‘To Be Loved’ vas želim odvesti na lijepo glazbeno i romantično putovanje na kojem ćete prepoznati nekoliko vrsta ljubavi. Ljubav je potcrtana swingom – u jednom trenutku živahnim, u drugom snenim, ponekad i tužnim. Ali sve to dolazi od srca.”

Simpatični pjevač tvrdi da je njegov svjetski uspjeh plod tvrdog rada i da nije došao sam od sebe niti preko noći.
Svijet swinga, soula i jazz evergreena mu kao malom dečku približio njegov djed koji je imao kolekciju ploča Elle Fitzgerald, Steviea Wondera, Franka Sinatre i Tonya Benneta, koji su ujedno postali i dječakovi glazbeni uzori.
Bubléov djed je čak lokalnim glasbenim klubovima nudio besplatne vodoinstalaterske popravke u zamjenu za davanje prilike nastupa talentiranom unuku. I opet je djed bio taj koji ga je prijavio na neko lokalno natjecanje glazbenih talenata. Poslije nastupa su organizatori ustanovili da Bublé ima tek 17 godina pa je bio diskvalificiran ali im je svejedno upao u oči jer je pobijedio sa klasičnom swing pjesmom.
Nakon skoro godine dana na jednom od nastupa ga je zamijetio producent David Foster, Bublé je ubrzo nakon toga potpisao ugovor s etiketom 143 Records Label, te izdao prvi studijski album “Michael Bublé”, koji je doživio uspjeh u Kanadi i Velikoj Britaniji.
2005. godine probio se na svjetsku scenu albumom “It’s Time”, a dvije godine kasnije s albumom “Call Me Irresponsible” zasjeo vrhove svjetskih top lista albuma. 2009. je objavljen album “Crazy Love” koji se samo nakon dva dana prodaje uvrstio na prvo mjesto Billboardove liste albuma. Nevjerojatni uspjeh je zabilježilo i Božićni album 2011. “Christmas”, kojeg smo i mi na Venia-Mag portalu preporučili kao sjajan praznični poklon ukoliko vam takve stvari odgovaraju.

Za album “To Be Loved” je već primio najveće glazbeno priznanje – Grammy.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *