Loading...
Novosti

METALDAYS 2013: DESETA OBLJETNICA METAL FESTIVALA U TOLMINU!

metaldays13
METALDAYS 2013: 10. OBLJETNICA METAL FESTIVALA NA NAJLJEPŠOJ LOKACIJI U EUROPI, HEADLINERI: KING DIAMOND, IN FLAMES, HYPOCRISY, ICED EARTH, WINTERSUN, SONATA ARCTICA, MAYHEM I ANNIHILATOR!
 
Ove će se godine festival MetalDays održati po deseti puta u Tolminu na istom mjestu kao i njegova prethodna inkarnacija. U čast te zaista velike obljetnice na Sotočju u Tolminu ćete od 21. do 27. srpnja imati zaista poseban izbor kvalitetnih metal bendova koji su trenutno na sceni. Posebno ističemo velikana King Diamonda, a uz njega i bendove: In Flames, Hypocrisy, Iced Earth, Wintersun, Sonata Arctica, Mayhem, Annihilator, Powerwolf, Samael. Sve je to samo dio od ukupnog broja od 109 bendova koji će nastupiti na ovom vrhunskom metal festivalu! Nedvojbeno se radi o jedinstvenom europskom festivalu s nevjerojatno prekrasnom lokacijom, a ujedno je i jedan od prvih festivala koji nude glazbeni program i zabavu čak cijeli tjedan! Na raspolaganju imate jednodnevne, trodnevne i tjedne ulaznice. Količina je ograničena, što posebno napominjemo jer jako brzo rasprodaju!
 
Mediji i posjetitelji ovaj festival opisuju kao jedan od najljepših i najkvalitetnijih festivala u Europi. Među metal publikom je postao sinonim za vrlo ugodan festival i prave metal praznike. Ugodno prirodno okruženje, osvježavajuće rijeke Soča i Tolminka, blizina pravih bisera prirode – sve to privlači brojne posjetitelje kao i debela hladovina obližnjeg drveća koja hladi u vrućim ljetnim danima. Festivalski uspjesi nisu ograničeni samo na Sloveniju i Europu – festival je u devet godina svog postojanja postao svjetski poznat metal događaj i izuzetno zanimljiva turistička točka za odmor. To dokazuje i podatak da festival dnevno posjeti preko 12.000 posjetitelja što ga na prostoru Slovenije čini jednim od najvećih međunarodnih festivala.
 
Okrugla, deseta obljetnica festivala, kojeg smo do lani poznavali pod drugim imenom, ove će vam godine pod zaštitnim znakom MetalDays ponuditi poznata imena iz svijeta žestokih zvukova. Uspješna glazbena priča o metal praznicima rajsku je dolinu između Soče i Tolminke postavila na zemljovid najboljih festivala u Europi. Nakon skromnih početaka, kada je festival posjetilo nešto više od 9.000 ljudi, lani se u “paklenom raju” skupilo 67.230 posjetitelja. Festival s Općinom Tolmin sve ove godine izvrsno surađuje. Noćenja su u srpnju u posljednjih devet godina porasla za 20 do 30 posto. Smještajni kapaciteti su puni ne samo u Tolminu nego i u cijeloj okolici. Od festivala nas dijeli tek mjesec i pol dana kada će dolinu Soče opet protresti divlji i moćni zvuci raznih metal žanrova!
 
Službene stranice:
www.metaldays.net
www.facebook.com/MetalDaysFestival
 
Pretprodajna mjesta:
Prodajna mjesta Eventima
Zagreb – Rockmark (Berislavićeva 13)
 
Internet prodaja:
www.ticket4you.org/Shop/Category/30/Metaldays-2013
www.eventim.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *