Loading...
Novosti

MELECHESH: OBJAVLJEN NOVI TRAILER ZA “ENKI”

MELECHESH: OBJAVLJEN NOVI TRAILER ZA “ENKI”

melecheshband2014Ashmedi, frontman MELECHESHA, u novom traileru, kojeg možete vidjeti ispod teksta, govori o produkciji, tekstualnom konceptu i umjetničkom oblikovanju novog albuma.

Prvi trailer najnovijeg Melecheshovog uratka naziva „Enki“, od čijeg nas izlaska dijeli nešto manje od mjesec dana, možete pogledati na ovoj lokaciji, dok za drugi trailer kliknite ovdje.

Novi, šesti po redu studijski album benda, ujedno je i nasljednik „Epigenesisa“ iz 2010., a posebno je zanimljivo što na njemu gostuju trojica poznatih glazbenika iz metal svijeta, Max Cavalera (Soulfly, Cavalera Conspiracy, Killer Be Killed), Sakis Tolis (Rotting Christ) i Rob Caggiano (Volbeat, ex-Anthrax).

Ashmedi je dalje komentirao: „Polaskan sam što na ovom raznovrsnom albumu gostuju cijenjeni glazbenici. „Enki“ je iziskivao različita nova iskustva i pristupe. Max je lav – volim njegov glas, a plemenske i povijesne paralele u našim životima su nadnaravne. Odlično je odradio posao na „Lost Tribes“. Sakis je stari prijatelj i zajedno smo bili na turneji u prošlosti. Njegov je glas dodao novu dimenziju misticizma na našoj „Enki – Divine Nature Awoken“. Rob i ja smo oduvijek htjeli surađivati, on je vješt i sjajan gitarist pa je uvod na „The Palm, The Eye and Lapis Lazuli“ bio odličan, zakon je i dobro se uklapa u pjesmu. Svi su odradili odličan posao i nadišli sve prepreke kako bi sudjelovali, unatoč svojim pretrpanim rasporedima. Melechesh je više od benda – mi smo društvo!

Album je bend snimio u Grčkoj s Giorgosom Bokosom (Rotting Christ) dok je Jonas Kjellgren (Immortal, Legion Of The Damned, Overkill, Hypocrisy) miksao i masterirao album u svom studiju Black Lounge Studios u Švedskoj. Bubnjevi su snimani u studiju Devasoundz s Fotisom Benardom (ex-Septicflesh, ex-Nightrage).

Album izlazi 27. veljače (EU), 2. ožujka (UK) i 10. ožujka (SAD).Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *