Loading...
Novosti

MELECHESH: ‘MULTIPLE TRUTHS’ VIDEO S RIJEČIMA

MELECHESH: ‘MULTIPLE TRUTHS’ VIDEO S RIJEČIMA

melecheshband2014Mezopotamski black/thrash pioniri MELECHESH objaviti će novi album „Enki“ 10. ožujka 2015. za Nuclear Blast. Nasljednik albuma „The Epigenesis“ snimljen je u Grčkoj sa Giorgosom Bokos (ROTTING CHRIST) dok se Jonas Kjellgren (IMMORTAL, LEGION OF THE DAMNED, OVERKILL, HYPOCRICY) pobrinuo za miks i masteriranje u svom Black Lounge Studios u Švedskoj. „Enki“ donosi i gostovanja Maxa Cavalere (SOULFLY, SEPULTURA) i Sakisa Tolisa (ROTTING CHRIST) na vokalima kao i Roba Caggiana (VOLBEAT, ANTHRAX) na glavnoj gitari.

Video s riječima za pjesmu „Multiple Truths“ možete vidjeti u nastavku.

„Enki“ se može prednaručiti u različitim formatima (digipack, različite boje vinila), uključujući i posebno izdanje s majicom na ovoj lokaciji.

“Enki” popis pjesama:

01.Tempest Temper Enlil Enraged
02. The Pendulum Speaks
03. Lost Tribes
04. Multiple Truths
05. Enki – Divine Nature Awoken
06. Metatron And Man
07. The Palm The Eye And Lapis Lazuli
08. Doorways To Irkala
09. The Outsiders

Gotovo kompletu glazbu i stihove opet je napisao i producirao glavni MELECHESH-a Ashmedi.

MELECHESH su proveli mjesec dana u svojoj sobi za probe u Hinzweileru u Njemačkoj pripremajući materijal prije nego su ušli u studio u Ateni u Grčkoj. Bend je želio mjesto na Mediteranu kako bi prenio bit bendova porijekla.
Sa toliko mnogo nacionalnosti u bendu, MELECHESH preferiral da ih se zovem bendom sa planete Zemlja ili samo iz Jeruzalema bez pridržavanja bilo kakvih virtualnih granica koje je stvorio čovjek.  Za bend, to  je metaforička pobuna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *