Loading...
Novosti

MELECHESH – IZAŠAO PRVI TRAILER ALBUMA „ENKI“

MELECHESH – IZAŠAO PRVI TRAILER ALBUMA „ENKI“

melechesh_enkiTrailer najnovijeg Melecheshovog uratka naziva „Enki“, od čijeg nas izlaska dijeli nešto manje od mjesec dana, možete pogledati na ovoj lokacij. 

Novi, šesti po redu studijski album benda, ujedno je i nasljednik „Epigenesisa“ iz 2010., a posebno je zanimljivo što na njemu gostuju trojica poznatih glazbenika iz metal svijeta, Max Cavalera (Soulfly, Cavalera Conspiracy, Killer Be Killed), Sakis Tolis (Rotting Christ) i Rob Caggiano (Volbeat, ex-Anthrax).

Ashmedi je dalje komentirao: „Polaskan sam što na ovom raznovrsnom albumu gostuju cijenjeni glazbenici. „Enki“ je iziskivao različita nova iskustva i pristupe. Max je lav – volim njegov glas, a plemenske i povijesne paralele u našim životima su nadnaravne. Odlično je odradio posao na „Lost Tribes“. Sakis je stari prijatelj i zajedno smo bili na turneji u prošlosti. Njegov je glas dodao novu dimenziju misticizma na našoj „Enki – Divine Nature Awoken“. Rob i ja smo oduvijek htjeli surađivati, on je vješt i sjajan gitarist pa je uvod na „The Palm, The Eye and Lapis Lazuli“ bio odličan, zakon je i dobro se uklapa u pjesmu. Svi su odradili odličan posao i nadišli sve prepreke kako bi sudjelovali, unatoč svojim pretrpanim rasporedima. Melechesh je više od benda – mi smo društvo!“

Album je bend snimio u Grčkoj s Giorgosom Bokosom (Rotting Christ) dok je Jonas Kjellgren (Immortal, Legion Of The Damned, Overkill, Hypocrisy) miksao i masterirao album u svom studiju Black Lounge Studios u Švedskoj. Bubnjevi su snimani u studiju Devasoundz s Fotisom Benardom (ex-Septicflesh, ex-Nightrage).

Album izlazi 27. veljače (EU), 2. ožujka (UK) i 10. ožujka (SAD).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *