Loading...
Novosti

MARŠAL OBJAVIO DEBI ALBUM ‘REVOLT’

maršal CD

MARŠAL je novi hard rock bend koji je svoj album prvijenac nazvan ‘Revolt’ objavio za Dancing Bear.
Sada su ponosni vlasnici CD-a koji donosi 14 žestokih autorskih pjesama, a najavljen je singlom i pratećim video spotom za pjesmu ‘Dante’.
Članovi su: Pavle Ćosić (vokal ) Josip Horvat (gitara), Vlado Jurišić (bas gitara), Filip Čović (gitara), Jerko Kovačić (bubnjevi).

Ova mlada petorka žestokih rockera prijatelji su od malih nogu (Sinj/Trogir/Trilj), glazbeni istomišljenici koji su odrastali uz zvuk rocka, hard rocka, bluesa i starog metala pa vole za sebe reći da su ‘stara škola’… 
Svi su prije svirali po nekim bendovima, a prije dvije godine na Josipovu inicijativu osnovali su svoj, imenom – Maršal.

Dečki iz Maršala autorski potpisuju sve svoje pjesme, uključujući i bivšeg člana benda Brunu Vujanovića koji je zaslužan za tekstove, a jedni su od rijetkih koji sviraju beskompromisni hard rock nabijen jakim emocijama. Nastupaju uglavnom po klubovima, a posebno s velikim ponosom ističu nastup u Münchenu gdje su bili sjajno prihvaćeni od publike i ovogodišnji koncert u Splitu gdje su prošli sve krugove natjecanja i na kraju prema odabiru samog menagera legendarnih Guns N’ Roses nastupili kao predgrupa. To je svakako bila velika stvar!

MARŠAL je u suradnji s produkcijskim timom Dream Division snimio popratni video za aktualni singl ‘Dante’. Za scenarij spota pobrinuo se ispred benda – Josip Horvat, uz snimatelje: Ivana Perića, Dragana Kovačevića i Marka Kapetanovića te redatelja Ivana Perića. Uz pomoć Sinjskog gradonačelnika Ivice Glavana skupili su potrebne dozvole kako bi ovaj video mogli snimiti u staroj diskoteci ‘Boss’ koja već duže vrijeme nije u funkciji, ali ima veliku prednost jer se nalazi malo izvan grada. Naime, kad dečki iz Maršala snimaju spotove to je uvijek zanimljivo, ali i opasno jer koriste razne preparate s oznakama zapaljivo …:)
Smatraju da će na taj način žestinu zvuka, emocije i sve o čemu govore u pjesmama bolje dočarati publici… procjenite sami koliko su u tome uspjeli pa pogledajte video spot http://www.youtube.com/watch?v=W2cULMkp6YE&feature=youtu.be

Nakon koncerata koje su već odradili: 07.12. Club Play – Sinj,15.12. Legends club – Split, 21.12. Club Babilon – Sinj
28.12. Rock fest – Zabok, dečki iz Maršala će u naredna dva mjeseca nastupiti u sljedećim gradovima: Trilj, Šibenik, Makarska, Dubrovnik, Zenica, Sarajevo, Sisak, Zagreb, München… Uskoro ćemo vas izvjestiti o datumima i detaljima koji će biti objavljeni i na njihovoj službenoj stranici: www.marsal.com.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.