Loading...
Novosti

LET3 TUBORG OPEN FAIR WARM UP NASTUP NA ANTENI ZAGREB, OBJAVLJENA SATNICA TUBORG OPEN FAIRA

tuborg open fairGrupa Let3 odsvirat će u četvrtak, 13. lipnja u 8:00 specijalan koncert u Jutarnjem Showu Antene Zagreb kao zagrijavanje za Tuborg Open Fair!

Prvi radijski koncert Leta3 nakon puno godina i uopće prvi na Anteni Zagreb bit će po mnogočemu poseban. U iznimno atraktivnom jutarnjem programu kojeg vodi Saša Lozar, u sat vremena, Letovci će premijerno izvesti svoj novi singl «Punjeta», ali i mnoštvo najvećih hitova iz cjelokupne karijere. Bend koji je na glasu kao jedan od koncertno najatraktivniji izvođača naših prostora rijetko je nastupao na radiju, a sad će imati priliku brojnim slušateljima dočarati i dio atmosfere koja ih navečer očekuje na Šalati. Za grupu poput Leta3 niti dva koncerta u jednom danu neće biti problem.

 

Jutarnje zagrijavanje uz Let3 bit će savršen uvod u dva Tuborg Open Fair dana u kojima nas očekuje sunčano, toplo i suho vrijeme. Napominjemo da je i sezona kupanja na bazenima Šalate krenula od 27. svibnja, pa je i to jedan od načina kako se dodatno zabaviti čekajući da nastupi krenu. A nastupi oba dana festivala planirani su u sljedeća vremena:

 

Četvrtak, 13. lipnja:

18:00 otvaranje vrata

18:45 Luxus Lord

19:30 Pozdrav Azri

20:45 Partibrejkers

22:00 Let3

 

Petak, 14. lipnja:

18:00 otvaranje vrata

18:45 Quasarr

19:30 St!llness

20:45 Rambo Amadeus

22:00 TBF

 

SIGURNA ZABAVA UZ AKCIJU NEMOJ PITI I VOZITI!

U sklopu akcije Nemoj piti i voziti, Tuborg se pobrinuo za sigurnu zabavu uz besplatan prijevoz ZET-om. Naime, ulaznice za dvodnevni festival Tuborg Open Fair vrijedit će i kao karta za zagrebački javni prijevoz od 17.00 do 06.00 sati u četvrtak i petak, 13. i 14. lipnja. U tom se razdoblju svi posjetitelji, uz predočenje festivalske ulaznice, mogu besplatno koristiti javnim gradskim prijevozom ZET-a.

 

ULAZNICE

U velikom broju koncerata koji se nude ovog proljeća Tuborg Open Fair odlučio je publici ponuditi izuzetno povoljne cijene ulaznica i paketa. Namjera je vrhunsku glazbu u sklopu Tuborg Open Faira cijenom učiniti pristupačnim velikom broj publike, kako onima koji bi došli oba dana, tako i onima koji se odluče na jednodnevni odlazak na Šalatu.

 

Dnevne ulaznice

50 kn – od 22.5. do 13.6.

60 kn – na dan koncerta na blagajni

 

Paket – 2 ulaznice

75 kn – od 22.5. do 13.6.

 

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop, Tratinska 22
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7
  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
  • Entrio – www.entrio.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *