Loading...
Novosti

LACUNA COIL OBJAVILI GLAZBENI VIDEO ZA NOVU VERZIJU PJESME „SWAMPED“ S ALBUMA „COMALIES XX“

Talijanski heavy rockeri LACUNA COIL objavili su službeni spot za novu verziju svoje pjesme “Swamped” u režiji Trilathere. Nova verzija pjesme pojavit će se na “Comalies XX”, “dekonstruiranoj” i “transportiranoj” verziji trećeg albuma LACUNA COIL-a, “Comalies, koji će biti dostupan 14. listopada preko Century Media Recordsa.

Davne 2002. godine, LACUNA COIL su objavili album koji je sada nedvojbeno himnom nakrcan milenijski klasik koji ih je etablirao kao bend s izdržljivošću da ide daleko. Sada, 20 godina kasnije, trenutna postava LACUNA COIL odlučila je ponovno pregledati pjesme, ali ne samo ih ponovno snimiti onakvima kakve su bile, već ih dekonstruirati i prenijeti u 2022. godinu.

Talijanski heavy rockeri LACUNA COIL objavili su službeni spot za novu verziju svoje pjesme “Swamped” u režiji Trilathere. Nova verzija pjesme pojavit će se na “Comalies XX”, “dekonstruiranoj” i “transportiranoj” verziji trećeg albuma LACUNA COIL-a, “Comalies”, koji će biti dostupan 14. listopada preko Century Media Recordsa.

Davne 2002. godine, LACUNA COIL objavili su album koji je sada nedvojbeno himnom nakrcan milenijski klasik koji ih je etablirao kao bend s izdržljivošću da ide daleko. Sada, 20 godina kasnije, trenutna postava LACUNA COIL odlučila je ponovno pregledati pjesme, ali ne samo ih ponovno snimiti onakvima kakve su bile, već ih dekonstruirati i prenijeti u 2022. godinu.

“Comalies XX” track listing:

CD 1:

01. Swamped XX
02. Heaven’s A Lie XX
03. Daylight Dancer XX
04. Humane XX
05. Self Deception XX
06. Aeon XX
07. Tight Rope XX
08. The Ghost Woman And The Hunter XX
09. Unspoken XX
10. Entwined XX
11. The Prophet Said XX
12. Angel’s Punishment XX
13. Comalies XX

CD 2:

01. Swamped
02. Heaven’s A Lie
03. Daylight Dancer
04. Humane
05. Self Deception
06. Aeon
07. Tight Rope
08. The Ghost Woman And The Hunter
09. Unspoken
10. Entwined
11. The Prophet Said
12. Angel’s Punishment
13. Comalies

Kao što je ranije objavljeno, LACUNA COIL će proslaviti 20. obljetnicu “Comalies”, izvodeći je u cijelosti na jednovečernjem koncertu u subotu, 15. listopada u Fabriqueu u Milanu.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/kqghHMHVUtE” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

“Comalies” je izvorno objavljen 29. listopada 2002. preko Century Media Recordsa. LP, koji je sadržavao bendov revolucionarni singl “Heaven’s A Lie”, navodno je prodan u više od 300.000 primjeraka samo u Sjedinjenim Državama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.