Loading...
NajaveNovosti

KRENULO GLASANJE ZA HUGHLAURIOUS ZAGREB

KRENULO GLASANJE ZA HUGHLAURIOUS ZAGREB

Krenulo je glasanje za Hughlaurious Zagreb, fotografski natječaj Dallas Recordsa, koji je okupio najveće fanove Hugha Laurieja, Dr. Housea, Crne Guje, bluesa i Londona. Fotografije pristigle na dallas@dallas.hr ili objavljene na društvenim mrežama pod hashtagovima #HughLaurieZg i #HughlauriousZagreb danas su objavljene na službenoj Facebook stranici Dallas Recordsa. Hrvati su još jednom pokazali svoj smisao za humor i estetiku, pa ne zaboravite likeovima nagraditi njihov trud i najboljima omogućiti susret s njihovim idolom.

Glasanje za najbolje fotke već je krenulo, a autori 3 fotografije s najvećim brojem likeova dobit će besplatne karte za koncert. Autor fotke s najviše lajkova osvaja 3 ulaznice, druga najbolja fotka dobiva 2 ulaznice, a treća 1 ulaznicu. Za svoje favorite možete glasati sve do sljedećeg ponedjeljka, 14. srpnja u podne, a potom će biti proglašeni pobjednici.

Osim fotografskog natječaja Hughlaurious Zagreb, fanove Hugha Laurieja okupit će i kviz u Titušu, organiziran ususret koncertu. Pozivamo sve fanove Hugha Laurieja, Dr. Housea, Engleske, Londona, kiše i bluesa, piva i smijeha da okupe timove za kviz i dođu u caffe bar Tituš, Mesnička 47, u četvrtak 10. srpnja od 19 sati. Najbolji tim čekaju besplatne karte za koncert, a sve što će biti potrebno učiniti jest točno odgovoriti na nekoliko jednostavnih pitanja i skupiti najviše bodova. Osim karata za koncert, u Titušu vas očekuje dobar blues, puno smijeha, slušaonica Hugha Laurieja i besplatni Carling za sudionike. U svakom timu mogu biti maksimalno 4 osobe, a svi zainteresirani prijaviti se mogu na e-mail dallas@dallas.hr sve do početka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *