Loading...
Novosti

KRALJICA METALA, DORO PESCH, OBILJEŽIT ĆE 30. OBLJETNICU 2013./2014.

Doro novaKraljica metala, DORO Pesch, slavi 30 godina karijere posebnim nastupima diljem svijeta. Fenomenalni start ove obljetnice počeo je prošli petak na najvećem i najvažnijem metal festival u svijetu, Wackenu, gdje je 80 000 fanova izrazilo rock kraljici toplu dobrodošlicu, a poštovanje su joj iskazala i velika imena poput  Biffa Byforda (SAXON), Erica Fisha (SUBWAY TO SALLY), Ulija Jon Rotha (Ex-SCORPIONS) i Chrisa Boltendahla(GRAVE DIGGER).

Bio je to savršen početak za proslavu duge i nevjerojatno uspješne karijere žive legende. No, Wacken je bio tek početak. „Želim slaviti ovu veliku obljetnicu čitave godine s fanovima diljem svijeta“ , kaže DORO, koja će početi u listopadu produženu europsku turneju sa svojim bendom.  „Taman smo usred planiranja posebnih koncerata u Londonu, Parizu i New Yorku.”

DORO će proslaviti obljetnicu i u svom rodnom gradu Düsseldorfu i to dvaput za redom.

Svirat ćemo dva koncerta povodom obljetnice, 2. i 3. svibnja, najavljuje DORO„Prva večer će biti klasična s orkestrom– budući da su fanovi zavolili stil prije 10 godina na The Classic Diamonds turneji.  Druga večer bit će Full-Power Rockshow sa najboljim trenucima u ovih 30 godina karijere  DORO i uključivat će nekoliko posebnih gostiju koji su me pratili tokom karijere.”

Jedna od tih zvijezda bit će i pjevač Blind Guardiana, Hansi Kürsch!

Relexa-Hotel na düsseldorfskom aerodromu je partner hotel ova dva koncerta DORO i nudi sobe od 84€ (uključen doručak i Shuttle-Service). Booking i Info dostupni na: www.relexa-hotel-duesseldorf.de

www.doromusic.de | www.facebook.com/dorooffical| www.nuclearblast.de/doro

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *