Loading...
NajaveNovosti

KONCERT HUGHA LAURIEJA PREMJEŠTEN SA ŠALATE U MALU DVORANU DOMA SPORTOVA!

KONCERT HUGHA LAURIEJA PREMJEŠTEN SA ŠALATE U MALU DVORANU DOMA SPORTOVA!

HUGH LAURIEOdlukom organizatora, koncert Hugha Laurieja premješten je sa Šalate u malu dvoranu Doma sportova! Najavljena prognoza vremena za sutra, ne ide, naime na ruku organizatorima i najavljeni pljuskovi mogli bi uvelike otežati pripremu koncerta i samo održavanje! Odluku organizatora objasnio je Dario Draštata iz Dallas Recordsa.

– Doista smo željeli koncert održati na Šalati te smo do posljednjeg trenutka pratili sutrašnju prognozu i čekali s odlukom o premještanju. Ipak, ne možemo dopustiti da najavljeni pljuskovi i kiša otežaju postavljanje pozornice i gledališta ili navečer prekinu koncert. To ne bi bilo u redu prema našim posjetiteljima i naša je obveza učiniti sve što je u našoj moći da ovaj vrhunski spektakl prođe u najboljem redu. Nije nam bilo jednostavno donijeti ovu odluku, no znamo da se radi o najboljem rješenju. Nadamo se da će svi posjetitelji u koncertu u maloj dvorani Doma sportova uživati jednako kao što bi to bilo na Šalati.

Isto tako, podsjećamo da će na dan koncerta na ulazu biti moguće kupiti samo ulaznice za tribinu jer su VIP i parter rasprodani! Za tribinu je ostao manji broj ulaznica, pa organizatori apeliraju na sve koji planiraju ići na koncert, a još uvijek nisu kupili svoje karte, da to učine što prije. Ulaznice za Dom sportova moguće kupiti po cijeni od 250 kuna za tribine. Požurite i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme, u zagrebačkom Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7), ostalim Dallas Music Shopovima, Dirty Old Shopu, na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, te online na www.eventim.hr i www.dallasmusicshop.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *