Loading...
Novosti

KARTE ZA AUSTRIJSKI KONCERT ERICA CLAPTONA 11.6. U BEČU SKORO RASPRODANE

EricClapton1creditGeorgeChinNakon što je Eric Clapton ove godine proslavio svojih 50 godina na sceni te je ovog proljeća nakon pauze u studiju objavio novi album “Old sock”, objavio je datume turneje, no na žalost je u našoj blizini samo s onim koncertom u Beču, 11.6. u Stadthalle. Karte su naravno planule i koncert će uskoro biti rasprodan – karte možete dirketno kupiti na www.oeticket.com ili na www.stadthalle.com. Ili uzeti organizirani prijevoz naše agencije Investigo koncerti, što preporučujemo.

Clapton je ponovno okupio u svoj bend dugogodišnje partnere za turneju i velike glazbenike: tu je gitarist Doyle Bramhall II, Steve Jordan na bubnjevima, Chris Stainton na klaviru i klavijaturama te basist Willie Weeks, uz novopridošle Paula Carracka i Grega Leisza. 1963. Clapton je počeo kao pjevač u Yarbirds. Nakon toga su uslijedile senzacionalne izvedbe s brojnim izvođačima, velik broj albuma i rasprodani nastupi diljem svijeta. Clapton se ubraja među najbolje gitariste svijeta svih vremena, a njegove pjesme generacijama uživaju kultni status, o čemu svjedoči i impresivan popis počasti i nagrada.
Usprkos svim tim uspjesima, Clapton prije svega ostaje istinski glazbenik, senzibilni čudotvorac zvuka i strastveni gitarist, što će još jednom pokazati na turneji “Slowhand tour 2013”.

Clapton je sastavio impresivan bend za ovogodišnju turneju , koji se sastoji od dugogodišnjih kolega:

Doyle Bramhall II (guitar),
Steve Jordan (drums)
Chris Stainton (piano & keyboards)
Willie Weeks (bass)
s novim članom Paul Carrack (organ & keyboards)
i Greg Leisz (pedal steel guitar).
Michelle John i Sharon White pridružit će se sastavu kao vokalisti.

foto: George Chin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *