Loading...
Novosti

KANTAUTOR FILIP FANTONI OBJAVIO DEBI ALBUM ‘NOTE I BOJE’

KANTAUTOR FILIP FANTONI OBJAVIO DEBI ALBUM ‘NOTE I BOJE’
cover FILIP Fantoni_noteIboje-15001. TI SI SAMO IME
2. HOROSKOP
3. NOTE I BOJE
4. ONAKO ŠKILJIŠ
5. EPSKA (ISTINA)
6. CURICA
7. TKO SI TI?
8. INES
9. TAMO GDJE SPAVAJU TRAMVAJI

Autor glazbe i teksta: Filip Fantoni
Aranžmani i produkcija: Srđan Sekulović – Skansi

Zagrebački kantautor Filip Fantoni objavio je za Dancing Bear svoj album prvijenac nazvan ‘Note i boje’. Sve pjesme napisao je Filip Fantoni dok se za aranžmane i produkciju pobrinuo odličan Srđan Sekulović – Skansi.
Filip je postao ponosni vlasnik svog CD-a koji donosi devet melodičnih pop pjesama uključujući zapažene singlove ‘Ines’, ‘Onako škiljiš’, ‘Horoskop’ koji su se dopali slušateljima i glazbenim urednicima, a vjerujemo da će aktualni singl ‘Ti si samo ime’ također pobrati sve simpatije i nastaviti ovaj uspješan niz.

Filip Fantoni od malih nogu zaljubljen je u glazbu i tenis. Pohađao je osnovnu muzičku školu koju je napustio u petom razredu, jer ga nisu učili svirati pjesme The Beatlesa. U srednjoj školi oformio je svoj prvi bend koji je već u samom startu svirao vlastite pjesme. Kroz narednih desetak godina Filip je kao autor djelovao u nekoliko različitih bendova, od kojih je najpoznatiji Popper.
Njegova druga ljubav je tenis, kojim se bavi od najranije mladosti koji ga je na neki način zbog brojnih natjecanja i putovanja udaljio od glazbe, ali s vremenom je našao način kako će u njegovom životu biti zastupljeno oboje te objasnio:
„Sad sam profesionalni trener tenisa i jedan od starijih kantautorskih debitanata na sceni ali se uzdam u sebe i gitaru te vjerujem da moje pjesme mogu naći put do slušatelja zato što su iskrene, tople i nastale iz srca!“
I bio je u pravu! Filip u suradnji s odličnim producentom Srđanom Sekulovićem – Skansijem snima svoje solo pjesme koje su upravo ono što ga stilski određuje, melodičan pop kantautora s gitarom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.