Loading...
NajaveNovosti

JOSIPA LISAC KONCERT “ZA KARLA” U TVORNICI KULTURE SRIJEDA, 10. PROSINCA 2014.

josipa_lisac JOSIPA LISAC KONCERT “ZA KARLA” U TVORNICI KULTURE SRIJEDA, 10. PROSINCA 2014.

Ovogodišnji “Koncert za Karla”, kojim naša najveća glazbena umjetnica Josipa Lisac obilježava sjećanje na Karla Metikoša, održat će se u Velikom pogonu Tvornice kulture u srijedu, 10. prosinca.

Najveći i najbolji zagrebački klub dočekuje Josipu u novom ruhu nakon punih 11 godina. Posljednji put “Koncert za Karla” održan u klubu u Šubićevoj bio je davne 2003. godine.

Josipa je prošle godine proslavila 40 godina od objave albuma “Dnevnik jedne ljubavi” nastupajući diljem regije i inozemstva, na rasprodanim koncertima koji su uključivali dva gostovanja u KD Vatroslav Lisinski, svirke u Sava centru u Beogradu, pulskoj Areni, Šibeniku, Opatiji, Osijeku, Skopju i mnogim drugim gradovima. Zagrebačka publika imat će još jednom priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi iz više od četiri desetljeća Josipine impresivne karijere: “Dok razmišljam o nama”, “Na na na na”, “Vjerujem ti sve”, “Magla”, “O jednoj mladosti”, “Hir, hir, hir”, “Ležaj od suza”, “Danas sam luda”, “Ja bolujem” i mnogim drugima. Naravno, I ovaj put bit će u pratnji svog moćnog benda u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Davor Črnigoj i Borna Šercar.

Tvornica će 10. prosinca biti spremna ugostiti Josipu i njezine fanove nudeći kombinaciju sjedećih i stajaćih mjesta.
Ulaznice u prodaju kreću u petak, 12. rujna. U ponudi se nalaze ulaznice za slobodno stajanje i slobodno sjedenje na tribinama po cijeni od 120 kn te VIP balkon i VIP galerije po 130 kn.Cijena ulaznica za stajanje i tribinu na dan koncerta iznosit će 120 kn, dok će za VIP ulaznicu trebati izdvojiti 150 kn. Zbog prostora posebno prilagođenog ovom koncertu, broj ulaznica je ograničen.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1 / Šubićeva 2
• Eventim prodajna mjesta I www.eventim.hr
• Entrio prodajna mjesta I www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *