Loading...
NajaveNovosti

JONATHAN NA REGIONALNOJ MINI TURNEJI I U TVORNICI KULTURE

JONATHAN NA REGIONALNOJ MINI TURNEJI I U TVORNICI KULTURE
Jonathan_04092014-3311Riječka indie petorka Jonathan za kraj godine se sprema na regionalnu mini turneju, a za kraj veljače najavljuje gostovanje u Velikom pogonu Tvornici kulture.
Izuzetno uspješnu 2014. godinu Jonathan će zaokružiti četverodnevnom turnejom koja započinje 26. prosinca na pulskoj Seasplash Platformi #8 u SC Pattinaggiu. Već sljedeći dan dečki će prevaliti ogroman put do Beograda gdje će nastupiti u tamošnjem poznatom klubu Mikser House. Nedjelja, 28. 12. rezerviran je za svirka na RockMarinfestu u Vinkovcima. Dva dana pauze bend će iskoristiti za povratak kući i pripremu za koncert na riječkom Korzu u sklopu dočeka Nove godine.
Prvi potvrđen datum u 2015. je 28. veljače kada se Jonathan vraćaju u Tvornicu kulture, ali u njezin Veliki pogon. U proteklih 12 mjeseci grupa je nakon rasprodanog Malog pogona u Zagrebu nastupila na Gričevanju, kao predgrupa Editorsima te na Pozitivnom koncertu na kojem ih je gledalo oko 1500 ljudi mada su svirali prvi i dosta rano. Uz odlične kritike debitantskog albuma “Bliss” i primjetan val hypea koji ne jenjava ovaj put će pokušati napasti veću dvoranu kluba u Šubićevoj.
Osim pjesama s prvog izdanja na koncertima Jonathana se može čuti i novi materijal koji će se naći na nasljedniku planiranom za 2015. godinu. Snimanje je obavljeno na sessionu u Istri krajem studenoga, a uskoro kreće miks. U sljedećih 15-tak će se u TV eteru i na webu pojaviti videospota za njihov aktualni singl “Pictures” kojeg režira Daniel Bakotić.
Snimke pjesama “Pictures”, “Mama, I’m Ready” i “Maggie” izvedene unplugged za “Šlep Šou” dostupni su kao besplatan download na Soundcloudu Jonathana: https://soundcloud.com/jonathan-band

Ulaznice za Tvornicu kreću u prodaju u ponedjeljak, 8. prosinca po cijeni od 30 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 40 kn.
Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *