Loading...
Novosti

JOŠ SAMO PAR SATI DO MEGADETHA I SLAYERA U ARENI!

Danas u Areni Zagreb nastupiti će dva velikana metala, a još je ostalo par sati do početka koncerta. Svi oni koji još nemaju  planova  za večeras i žele si učiniti zanimljivim ovaj ionako pomalo tmuran dan još uvijek stignu. Ulaznica za koncert još uvijek ima u prodaji, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, kao i na blagajni Arene od 9-23 h. Izbacite višak energije, isplešite se uz zvukove najvećih hitova metal legendi  Megadeth&Slayera !

Za metal spektakl godine vrata Arene se otvaraju u 19.30 h,   a za odlično zagrijavanje atmosfere  zaduženi su miljenici zagrebačke publike Malehookers  koji započinju nastup u 20.15h.  Nakon njih sa žestokim nastupom oduševiti će Vas prvo Megadeth, a kasnije i Slayer.

 

Ovim putem organizatori mole sve posjetitelje koncerta da ne donose fotoaparate i kamere, lance, lasere i slične rekvizite jer će im isti biti trajno oduzeti na ulazu. Mobiteli su, naravno, dopušteni. Preporučaju svim posjetiteljima da na koncert dođu na vrijeme kako bi se izbjegle nepotrebne gužve, zbog posebnog pregleda posjetitelja, a upravo radi fotoaparata i kamera.

Ovo nije posebna restrikcija već standardna zabrana koja je istaknuta na poleđini svake ulaznice te organizator ne snosi nikakve troškove ukoliko dođe do oduzimanja nedozvoljenih predmeta.

Vidimo se na koncertu!

www.lupapromotion.hr

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *