Loading...
Novosti

IRON MAIDENOV BRUCE DICKINSON POMAŽE DJECI S POSEBNIM POTREBAMA GLAZBENOM TERAPIJOM

IRON MAIDENOV BRUCE DICKINSON POMAŽE DJECI S POSEBNIM POTREBAMA GLAZBENOM TERAPIJOM

bruce_dickinson

Legendarni Iron Maiden vokalist Bruce Dickinson nedavno je surađivao sa londonskom Nordoff Robbins organizacijom kako bi proslavio Music Therapy Week. Ova dobrotvorna organizacija nudi široki spektar glazbene terapije onima kojima je potrebna, a Dickinson se pridružio u školi za djecu s posebnim potrebama Richard Cloudesley kako bi ponudio pomoć iz prve ruke. Bruce Dikcinson se može povezati s takvim osobama kao čovijek koji je tek nedavno završio bitku s rakom s punom pobjedom.

„Uvijek sam mislio da je glazbena terapija nešto potpuno briljantno“, započinje Dickinson. „Započelo je moj dan podizanjem na neki način. Samo vidjeti djecu kako reagiraju i odgovaraju na glazbu je bilo briljantno. Uvijek sam mislio da u tome ima savršenog smisla jer je to univerzalni jezik i prelazi preko svake granice, prelazi svaku nemgućnost. Ljudi jednostavno vole raditi buku i to je vrlo ispunjujuće, posebno ako možeš napraviti dobru buku s nekim. To je dijeljenje, to je komuniciranje, no ne mora biti u riječima“.

Bruce Dickinson će primiti O2 Silver Clef Award Nordoff Robbinsona 02. srpnja za svoj „izvanredan doprinos britanskoj glazbi“. Iron Maiden su nedavno objavili izlazak novog duplog albuma „The Book Of Souls“ 04. rujna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *