Loading...
Novosti

IRON MAIDEN ĆE OBJAVITI ‘MAIDEN ENGLAND ’88’ KONCERTNI DVD SA NIKAD PRIJE VIĐENIM SNIMKAMA

maidenNajveći živući metal bend na planeti, Iron Maiden, koji je upravo potvrdio svoj koncert u Zagrebu, Arena, 31. srpnja 2013. najavio je izlazak novog koncertnog DVD-a!

Bend je za svoju nedavnu sjevernoameričku turneju odabrao setlistu s turneje ‘Maiden England’ iz 1988, a sada svi koji nisu imali prilike (ili tada još nisu bili rođeni) vidjeti turneju mogu odahnuti jer će heavy metal velikani 25. ožujka objaviti ‘Maiden England ’88’ dupli DVD.

Nadoalzeće live izdanje ‘Maiden England ’88’ izaći će kao dupli CD, digitalni audio downlaod, limitirani double picture disk vinil i, najvažnije, dupli DVD. Disk jedan će donijeti klasični ‘Maiden England’ koncertni spot koji je originalno objavljen na VHS-u 1989., ali i ranije neobjavljene bis pjesme ‘Running Free’, ‘ Run to the Hills’ i ‘Sanctuary’ što će trajati 110 minuta. ‘Maiden England’ izdanje je također digitalno remasterirano što rezultira grandioznijom kvalitetom slike i korekcijom boja.

Pogledajte službeni tralier za Iron Maidenom ‘Maiden England ’88’ DVD. Vjerujte nam, ovo ne želite propustiti!

I ponovimo još jednom, IRON MAIDEN stižu u Arenu Zagreb 31. srpnja 2013!

Fan klub pretprodaja ulaznica počinje 14.veljače u 9:00 sati i trajati će do 23.50 sati preko web stranice www.ironmaiden.com , dok redovna prodaja ulaznica počinje 15.veljače na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te na www.eventim.hr

Cijene ulaznica su:
HEADBANGERS PIT-350 kuna
STAJANJE-275 kuna
LOŽE-600 kuna
SJEDENJE 1- 330 kuna
SJEDENJE 2-275 kuna
SJEDENJE 3- 250 kuna

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *