Loading...
NajaveNovosti

HUMAN – BAND OPASNIH NAMJERA NA HRVATSKOJ GLAZBENOJ SCENI, NAKON FESTIVALA PRIPREMA SVOJ SAMOSTALNI KONCERT U ZAGREBU

HUMAN – BAND OPASNIH NAMJERA NA HRVATSKOJ GLAZBENOJ SCENI, NAKON FESTIVALA PRIPREMA SVOJ SAMOSTALNI KONCERT U ZAGREBU

human

Human, band  koji ima opasne namjere na urbanoj glazbenoj sceni u Hrvatskoj, ali i šire predstavit će se zagrebačkoj publici 18.11.2016 u klubu  Metropolis. Sa ogromnim žanrovskim apetitom već su osvojili mnoge pozornice, a hrabro kokteirajući sa različitim  žanrovima u svojoj orginalnosti ne odustaju i jurišaju i van hrvatskih pozornica.

Bend Human se na prvijencu bavi svime što opterećuje i veseli današnjeg čovjeka, a to je ljubav, politika, nezaposlenost, ovisnosti, nezainteresiranost da se nešto promjeni i nada da će se sve promijeniti.

Glazbeno melodičan i pokretan , lirički jednostavan i zagonetan Human ostavlja prostora da se čovjek poistovjeti i propitkuje. Inspiraciju nalaze svugdje oko sebe, u društvu u kojem žive, pa se u pjesmama bave ismijavanjem društva i ljudske gluposti. Human bend potpisavši za Aquarius Records predstavlja se javnosti s pjesmom ”Kusur” koja je zapravo ironična i duhovita replika na politička prepucavanja. S prvom pjesmom nemaju ambicije ukazivati na probleme ili ih mijenjati, već se nažalost samo dobro ,zabaviti u društvu koje se ne želi promijeniti. Bend čije vrijeme tek dolazi sastavljen je od pet članova: Tome – vokal, Jeff – gitara, Matija Brle – bas, Tomac– bubnjevi. Bend Human se okupio 2013. godine u Zagrebu. Temelj ovog benda su ideja i želja za nečim novim, drugačijim i posebnijim. Human predstavlja onu težnju u čovjeku za boljim. Human nije savršen i krase ga sve vrline i mane ljudi iz naših krajeva. On je čovjek iz naroda svjestan korijena tradicije pa zaglavi u kojekakvim situacijama, ali i urbani tip pa se pokušava izdići iznad svega.

https://www.youtube.com/watch?v=jmJ-Y-10WU8

https://www.youtube.com/watch?v=OoIFJwt1_t0

Nakon nastupa na festivalima, klubovima, In music-u, knjižarama, kino dvoranama, garažama Human oko sebe okuplja cijelo jedno pleme suradnika i zaokreće kormilo u 2016.godini. Ovoga puta će u klupskom okruženju uz support zagrebačkog benda Mr.Albino ( Pobjednici HGF demo festivala) i Dine Purića ( The Voice) 18.11.2016. u zagrebačkoj rock oazi klubu METROPOLIS pokušati osvojiti zagrebačku publiku i predstaviti live novi singl Nule-melodičnu pjesmu koja osvaja na prvo slušanje.

https://www.youtube.com/watch?v=RXfKtQ2HH0I

Ulaz besplatan!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *