Loading...
Novosti

HUGH LAURIE USKORO U LJUBLJANI – 24.7.!

hugh laurieKoncert na Križankama donosi blues poslasticu jedinstvenog Hugha Laurieja! Hugh Laurie sa svojom grupom The Cooper Bottom Band nastupit će u Ljubljani, u srijedu, 24. srpnja.
Sa svojim pucketavim blues glasom Hugh Laurie oduševljava europsku publiku na turneji u sklopu koje promovira novi album “Didn’t it Rain”. Ove godine svoju glazbenu viziju poznatih i manje poznatih blues pjesama predstavio je publici u Rusiji, Poljskoj, Njemačkoj, Luksemburgu, Belgiji, Francuskoj, Nizozemskoj i cijeloj Velikoj Britaniji. Osim tih nastupa, nestrpljivo ga očekuju obožavatelji u Švicarskoj i Italiji, a onda se opet vraća u Francusku i Belgiju. Dan prije koncerta u Ljubljani Hugh Laurie će svirati na rasprodanom koncertu u Beču.
Reakcije publike na posljednjima koncertima turneje obećavaju veliki blues koncert s odličnim The Copper Bottom Bandom i nezaboravnim Hughom Lauriejem za klavirom i mikrofonom.

***********************

Laurie, svjetski poznat kao čangrizavi i cinični televizijski liječnik Dr. House, nije samo veliki glumac, nego ima reputaciju odličnog glazbenika, pjevača i frontmana svog The Copper Bottom Banda (Jay Bellerose, Kevin Breit, Vincent Henry, Greg Leisz, Robby Marshall, David Piltch, Patrick Warren, Elizabeth Lea i Larry Goldings), s kojim će predstaviti ljubljanskoj publici. Hugh Laurie je već objavio dva blues albuma – prvi, «Let Them Talk» 2011. i ovogodišnji «Didn’t It Rain». Dok je prvi album obilježen neworleanškim bluesom, drugi je prožet južnjačkim country bluesom.
Ako vas je Hugh Laurie dosad oduševio samo na televizijskim ekranima, koncert na Križankama je jedinstvena prilika da ga definitivno vidite i čujete uživo! Neka vam vruće ljetne dane ukrasi grubim blues glasom i nezaboravnim showom kojim će ta svjetska zvijezda pokazati da osim glumačkog, ima i izuzetan glazbeni talent. Mnogi rasprodani koncerti pokazali su da je Laurie multitalentirani umjetnik koji svoje nastupe obogaćuje elementima komedije i drame i zbog toga nastup na Križankama jednostavno ne smijete propustiti.

Zbog iznimnog interesa u prodaju je puštena dodatna, ograničena količina ulaznica za sjedenje (po cijeni od 45 €)!

Požurite kupiti ulaznice da ne biste ostali praznih ruku!

PRODAJA ULAZNICA U HRVATSKOJ:
STAJANJE: 300 KN
VIP SJEDALA: 560 KN

Dallas Music Shop:
www.dallasmusicshop.com
http://www.dallasmusicshop.com/koncert/HUGH-LAURIE-i%20the%20copper%20bottom%20band/68/

Dallas Music Shop Zagreb – Tkalčićeva 7 (01/6403 585), Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a (051/332-524)
Eventim sustav: www.eventim.hr

www.hughlaurieblues.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *