Loading...
NajaveNovosti

HUGH LAURIE, UOČI KONCERTA, POSLAO PORUKU OBOŽAVATELJIMA U HRVATSKOJ!

HUGH LAURIE, UOČI KONCERTA, POSLAO PORUKU OBOŽAVATELJIMA U HRVATSKOJ!

hugh laurie4Ususret velikom koncertu Hugha Laurieja sljedećeg utorka, 15. srpnja na Šalati, u dvorištu caffe bara Tituš održana je konferencija za novinare.

Kišni oblaci i gotovo cijelo su vrijeme prijetili kišom i pljuskovima, no to je samo pojačalo engleski i blues ugođaj konferencije.

U ime organizatora koncerta, okupljenima se obratio Dario Draštata, a o Lauriejevoj glazbi i albumima, te iskustvima s ljubljanskog koncerta ispričao je poznati glazbeni novinar Hrvoje Horvat.

Laurie, nažalost, nije mogao prisustvovati zagrebačkoj pressici jer je još jučer odletio u Istanbul, ili, kako bi on rekao – u Bizant. S današnjim datumom, naime, nakon obilaska ostalih kontinenata, kreće europski dio njegove turneje u sklopu koje će se održati i zagrebački koncert. Kako je Hrvatska jedna od 13 europskih zemalja koje će u sklopu ovog dijela turneje pohoditi, time je ovaj nastup na Šalati i ekskluzivniji.

Ipak, Laurie se preko organizatora koncerta, Dallas Recordsa i Mars koncerata, obratio hrvatskim fanovima!

“Jako sam uzbuđen zbog dolaska u Hrvatsku! Svi kažu da je zaista prekrasno i da su ljudi divni. Ne znam ni približno dovoljno o Hrvatskoj i jedva čekam naučiti! Vidimo se u Zagrebu!”

No, nije samo Hugh Laurie uzbuđen zbog zagrebačkog koncerta – oduševljenje i uzbuđenje su obostrani te Zagreb željno iščekuje grupnu terapiju s Dr. Houseom!

S obzirom na to da se koncert opasno približava, te na tempo prodaje ulaznica, pitanje je hoće li na ulazu biti moguće kupiti ulaznicu, pa svi koji planirate na koncert, osigurajte na vrijeme svoje mjesto na koncertu.

***
Dallas Records odlučio je najvećim fanovima dati šansu i da osvoje ulaznice, no za njih će biti potrebno pokazati ipak i ponešto znanja što, vjerujemo, pravim fanovima neće biti nikakav problem..

Pozivamo sve fanove Hugha Laurieja, Dr. Housea, Engleske, Londona, kiše i bluesa, piva i smijeha da okupe timove za kviz i dođu u caffe bar Tituš, Mesnička 47, u četvrtak 10. srpnja od 19 sati!

Najbolji tim čekaju besplatne ulaznice za koncert, a sve što će biti potrebno učiniti jest točno odgovoriti na nekoliko jednostavnih pitanja i skupiti najviše bodova.

Osim ulaznica za koncert, u Titušu vas očekuje nastup engleskog kantautora Patricka Walkera, slušaonica Hugha Laurieja, besplatni Carling za sudionike i utješne nagrade koje su osigurali sponzori Jadran Galenski laboratorij i Hypo Alpe Adria Bank.

U svakom timu mogu biti maksimalno 4 osobe, a svi zainteresirani prijaviti se mogu na e-mail dallas@dallas.hr sve do početka kviza!

S obzirom na velik interes, ali i ograničen broj mjesta, prijavite se što prije kako biste osigurali svoje sudjelovanje u kvizu!

***

Fanove je okupio i fotografski natječaj Hughlaurious Zagreb!

Fotografije, pristigle na dallas@dallas.hr ili objavljene na društvenim mrežama pod hashtagovima #HughLaurieZg i #HughlauriousZagreb, objavljene su na službenoj Facebook stranici Dallas Recordsa!

Glasanje za najbolje fotke već je krenulo, a autori 3 fotografije s najvećim brojem likeova dobit će besplatne ulaznice za koncert!

Autor fotke s najviše lajkova osvaja 3 ulaznice, druga najbolja fotka dobiva 2 ulaznice, a treća 1 ulaznicu!

Za svoje favorite možete glasati sve do sljedećeg ponedjeljka, 14. srpnja u podne!

Pratite obavijesti vezane za koncert, shareajte očekivanja i dojmove na Dallasovom Twitteru, Facebooku i Instagramu!

#HughLaurieZg
#HughlauriousZagreb

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *