Loading...
NajaveNovosti

HUGH LAURIE & THE COPPER BOTTOM BAND PRESS KONFERENCIJA POVODOM KONCERTA

HUGH LAURIE & THE COPPER BOTTOM BAND PRESS KONFERENCIJA POVODOM KONCERTA

Hugh-LaurieU srijedu 9.srpnja održana je u dvorištu caffe bara Tituš press konferencija povodom koncerta Hugh Laurie & The Copper Bottom Band na Šalati 15.7.

Trenutno se nalaze na svjetskoj turneji gdje promoviraju album „Didn’t it Rain“. Zagrebački koncert je u organizaciji Dallas Recordsa i agencije Mars koncerti.

Prije gotovo godinu dana Hugh Laurie je oduševio publiku na ljubljanskim Križankama, a sad će imati tu priliku i u Zagrebu.
Dallas Records i Mars koncerti su nas informirali kako su željeli dovesti doktora House-a još prošle godine no njegovi slobodni datumi nisu odgovarali Zagrebu. Tako da su nakon 6 mjeseci pregovora i dogovora uspjeli organizirati Šalatu 15.7.
Prema riječima Hrvoja Horvata očekuje nas doživljaj bluesa u dnevnom boravku. Naime koncert je sjedećeg tipa. Sjedala nisu numerirana ali sektori jesu. Prema dosadašnjem iskustvu neće biti stand-upa ali možemo očekivati kvalitetnu komunikaciju s publikom, kratke britke i ironične opaske a ponajviše vrhunskog glumca i glazbenika.

Vrata Šalate se otvaraju u 19.30 a koncert je najavljen za 20.30 i očekuje nas 2 do 2 i pol sata svirke.

Ostalo je još nešto ulaznica u prodaji i to parter za 290 kn, tribina za 250 i premium parter za 450 kn koji obuhvaća ograničena mjesta u redovima najbližim pozornici.

HŽ je pripremio i posebnu pogodnost za posjetitelje koncerta. Radi se o posebnom popustu od 40% i vrijedi isključivo za udaljenosti veće od 25 km.

Ususret koncertu, u Titušu sutra 10.7. od 19h organizira se druženje fanova Hugha Laurieja i nagradni kviz. Sastavite tim od maksimalno 4 osobe, odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja, skupite najviše bodova i osvojite besplatne karte za koncert. Za sudjelovanje se prijavite na e-mail dallas@dallas.hr sve do početka kviza.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *