Loading...
NajaveNovosti

HUGH LAURIE – ENGLESKI BLUES U PILEĆEM KOSTIMU NAKON PORAZA OD URUGVAJA!

HUGH LAURIE – ENGLESKI BLUES U PILEĆEM KOSTIMU NAKON PORAZA OD URUGVAJA!

Hugh-LaurieHUGH LAURIE
with The Copper Bottom Band
Šalata, 15. srpnja 2014.

Engleska je sinoć uplovila u još jedan blues!
Ovaj put ne radi se o južnjačkom bluesu Hugha Laurieja, već o bluesu iz Južne Amerike nakon poraza engleske nogometne reprezentacije od Urugvaja.
Svi koji prate Hugha na Twitteru, mogli su vidjeti da je naš Dr. House napravio sve što je bilo u njegovoj moći da njegova reprezentacija pobijedi!

“O, Bože! Za sreću sam obukao kostim sretnog pileta, a nosim i češnjak. Učinio sam sve što sam mogao.”
Kaže Hugh u svom tvitu pred utakmicu.
No, izgleda da je za pobjedu Engleske trebalo više od pilećeg kostima i češnjaka jer je dva sata kasnije, inače riječiti (koliko to Twitter dopušta) Hugh, uspio prozboriti samo:
“Čestitke, Urugvaj”
Strastveni navijač Laurie još uvijek nije komentirao igru hrvatske reprezentacije, ali sigurno ćemo i to dočekati kroz nekoliko dana.
Inače, Hughove tvitove, ništa manje zabavne, čangrizave i sarkastične od komentara televizijskog Dr. Housea možete pratiti na Twitteru @hughlaurie.

Već je dobro poznato, no nije na odmet podsjetiti kako će ova britanska legenda, sa svojim The Copper Bottom Bandom, posjetiti zagrebačku Šalatu već 15. srpnja!
Karte za koncert prodaju se odlično, a budući da se radi o ograničenom broju sjedala i ulaznica, nemojte čekati posljednji trenutak. Svoje mjesto na Šalati osigurajte što prije jer se radi o koncertu za koji će se sigurno tražiti karta više!

Zagrebački koncert dio je Lauriejeve europske turneje u sklopu koje će posjetiti 16 europskih gradova promovirajući aktualni album „Didn’t It Rain“!
Kako bi posjetitelji iz cijele zemlje dobili priliku prisustvovati koncertu, za sve posjetitelje koji će na zagrebački koncert doputovati iz različitih djelova Hrvatske, HŽ je osigurao poseban popust od 40% na redovne cijene karata u 1. i 2. razredu svih vlakova unutar Hrvatske. Popust će biti moguće iskoristiti i za neke vlakove iz Slovenije, a više o akciji pročitajte na službenim stranicama HŽ Putničkog prijevoza www.hzpp.hr.

Ludilo zvano Dr. House već je prije zavladalo Zagrebom, a uskoro kreću i akcije za najveće fanove lika i djela Hugha Laurieja!!

Pratite obavijesti vezane uz koncert, shareajte očekivanja i dojmove
na Twitteru: #hughlauriezg
i na Facebooku: #hughlauriezg, FBevent: http://tinyurl.com/o2gkgfl!

Ulaznice je moguće kupiti po cijeni:
TRIBINA 250 kuna
PARTER 290 kuna
PREMIUM PARTER 450 kuna

Kategorija premium parter obuhvaća ograničen broj mjesta u redovima najbližim pozornici.
Sva mjesta na koncertu su sjedeća, te nisu numerirana!

Požurite i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme, u zagrebačkom Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7), ostalim Dallas Music Shopovima, Dirty Old Shopu, na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, te online na www.eventim.hr i www.dallasmusicshop.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *