Loading...
NajaveNovosti

HEAVY METAL PATRTY VALHALLA VEČERAS U MOČVARI

HEAVY METAL PATRTY VALHALLA VEČERAS U MOČVARI

valhalla_03_2015Večeras će se održati novo izdanje heavy metal partyja VALHALLA na svojoj standardnoj lokaciji u zagrebačkoj Močvari.
Početak je najavljen za 21:00, a ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 25 kn.

SATNICA:
21:00 – Blind Guardian – Beyond The Red Mirror promocija albuma
22:00 – 23
22:45 – Distance Or Die
23:30 – Violate (Croatia)
00:30 – Broken Rockers – Motorhead Tribute Band
02:00 – heavy metal party by DJ’s Lawless & Kneža

05:00 – the end

BROKEN ROCKERS (Motörhead tribute band, Zagreb)
Broken Rockers su veliki Motörhead fanovi, glazbenici okupljeni da odaju čast najglasnijem i najružnijem bendu na svijetu. Možda nisu Motörhead, ali razvaljuju jednako kao original. Ne zaboravite – Rock and Roll is the only religion that will never let you down! Duh jedinstvenog benda Motörhead dočarat će vam na Valhalli!

VIOLATE (Thrash/Groove Metal, Zagreb)
Violate je nastao krajem 2007. pod raznovrsnim utjecajima s ciljem da sviraju metal s mudima. Godine 2009. izdaju demo Sick Addiction. Nakon prisilne pauze od 3 godine, snimili su album Burn The Memory, vođen istoimenim prvim singlom za koji je snimljen odlično prihvaćen spot. U novoj postavi zvuče bolje nego ikad, rade na novim stvarima koje će još više kombinirati različite žanrove i utjecaje s ciljem da ne zvuče kao netko, već da stvore svoj unikatan zvuk. Naravno, najbolje se osjećaju na stage-u i to jedva čekaju pokazati. Neki od bendovi koji su utjecali na njihovo stvaralaštvo uključuju: Metallicu, Machine Head, Death, Panteru, Sepulturu… Zanimljiv mix old school thrasha i modernog metala s primjesama divlje neandertalske energije žele vam prikazati na Valhalli!

DISTANCE OR DIE (Tracksuit Metal, Zagreb)
Ova četvorka osnovana je 2010. godine u Zagrebu. Na početku su svirali Motörhead, Slayer, Black Sabbath i razne covere, a početkom 2012. kompletiraju bend i počinju rad na autorskim pjesmama te objavljuju demo – Demo Or Die, čime počinju širiti vjeru old school metala u trenirkama (Tracksuit metal). Trenutno rade na prvom full length albumu. Pozivaju vas na Valhallu da vam pokažu što znači tracksuit metal!

23 (Boner Metal, Zagreb)
Njihove duše nisu s ovoga svijeta. Došli su iz dalekih mora beskrajnog kaosa, iz ovog svemira kao duhovi koji nastanjuju ljudsku vrstu. Ne postoji svemir, vrijeme ili bilo koja druga granica u mjestu odakle dolaze – oni ne mogu umrijeti! Oni su samo preporođeni u novog domaćina i igraju igru života iz početka. Svaki put kada uđu u novo tijelo, domaćin može osjetiti dio iz njihovih prošlih iskustava i kušati komad kaosa koje nose kao suštinu duše. Došli su natrag na Zemlju, ali ovaj put kao glazbenici iza broja 23, kao krajnje utjelovljenje duhovnog u materijalni svijet. Oni su 23 i sviraju boner metal te vas zovu na Valhallu!

U sklopu Valhalle održat će se promocija novog, 10. studijskog albuma njemačkih power legendi Blind Guardian – Beyond The Red Mirror, kojega ćete u cijelosti moći čuti.

Vidimo se na Valhalli!

Valhalla info e-mail: valhallacroatia@gmail.com

FB EVENT

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *