Loading...
Najave

HARD ‘N’ HEAVY VEČER U BOOGALOO KLUBU BAD MUSHROOMS – AZTEC- TIME DECAY – SLOANWALL (SUBOTA 16.04.2016. 21:00h, 15Kn)

HARD ‘N’ HEAVY VEČER U BOOGALOO KLUBU
BAD MUSHROOMS – AZTEC- TIME DECAY – SLOANWALL
(SUBOTA 16.04.2016. 21:00h, 15Kn)

Image and video hosting by TinyPic

Nakon 4 godine neaktivnosti, barem što se tiče rock koncerata, 16.04. klub Boogaloo, omiljeno i kultno mjesto rock i metal publike, ponovno će otvoriti svoja vrata na, programom bogatoj, “Hard ‘n’ heavy večeri!

Nastupiti će čak četiri autorska banda (Bad Mushrooms, Aztec, Time Decay i Sloanwall), te će biti organizirana i tematska slušaona! Program kreće točno u 21:00h i pozivamo sve da svojim dolaskom podrže domaću scenu i pokažu da itekako ima interesa za događaje ovakvog tipa!

Čast da otvori večer pripala je mladom ali iskusnom šesteročlanom stoner groove bandu Sloanwall! Ovom prilikom dečki će predstaviti pjesme sa svog EP-a “Dawn of light” i neke nove pjesme koje pripremaju za prvi album.

Time Decay ime je odličnog heavy metal banda koji će nastupiti drugi. Svi ljubitelji Iron Maidena i sličnih bandova sigurno će biti oduševljeni ovim žestokim bandom koji njeguje takav zvuk. Dečki će predstaviti pjesme sa svog friškog albuma “Aeonglass”.

Treći band koji će nastupiti te večeri je Aztec. Imati ćemo priliku čuti zanimljivu kombinaciju hard rock/ heavy metala sa dodatkom tradicionalnih instrumenata, poput pan flaute, karakteristične za glazbu drevnih Azteca. Uz njihove autorske pjesme vjerojatno će se naći tu i poneka obrada Iron Maidena…

Zadnji band koji će nastupiti je retro hard rock Bad Mushrooms. Svoj zanat dečki su pekli izvođenjem pjesama velikana sedamdesetih godina prošlog stoljeća poput Deep Purple, Led Zeppelin, Uriah Heep… no sada izvode samo svoje autorske pjesme u tom stilu. Imati ćemo priliku čuti aktualni single “Demoni”, neke nove pjesme i neke malo starije pjesme sa EP-a “Put do vrha”.

Nakon nastupa bandova organizirana je slušaona i video projekcije spotova. Na slušaoni moći će te čuti Iron Maiden, Deep Purple, Helloween, Led Zeppelin, Scorpions, Saxon, Uriah Heep, Whitesnake, Black Sabbath i mnogi drugi bandovi.

Upad je 15kn.

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/1518539718447024/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *