Loading...
Novosti

GUNS N’ ROSES, WITHIN TEMPTAION, KAMELOT, THERION ČLANOVI UDRUŽENI ZA GLAZBU U PROJEKTU VIDEO IGRICE

TheBirdCage Jeste li spremni za ‘The Birdcage’? Rockeri iz renomiranih bendova udružili su se za jedinstveni projekt koji će svijetu donijeti spoj video igrice i glazbe.

Uz pomoć Indiegogo campaign, glazbenici iz Guns N’ Roses, Within Temptation i bivši Evanescence članovi predvode priču. Prema webu kampanje, ‘The Birdcage’  „neće biti soundtrack za igricu i igrica neće biti standardna igrica sa klikanjem. Ovo dvoje će biti istinski integrirani proizvod“.

Igrica će se bazirati na bajci o ljepotici i zvijeri i biti će dostupna na različitim platformama. Namjera je igrice biti iskustvo u kojem glazba nije samo platforma.

Glazbenici koji su se uključili u projekt su Guns N’ Roses gitarist Ron ‘Bumblefoot’ Thal, Ruud Jolie iz Within Temptation, nekadašnji Evanescence i sadašnji We Are the Fallen članovi Rocky Gray i John Le Compt, Kamelotov Casey Grillo, poznati rock klavijaturist Derek Sherinian, Therionov Snowy Shaw i nekoliko drugih. Sa ovakvom postavom možete očekivati konceptualno izdanje koje miješa prog rock, metal i simfonične orkestralne zvukove.

Da bi saznali više o ‘The Birdcage’ provjerite Iniegogo kampanju na ovoj lokaciji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.