Loading...
Novosti

GUNS N’ ROSES SE RUGAJU DONALDU TRUMPU S MAJICOM „LIVE N’ LET DIE WITH COVID 45“

Ranije ovoga mjeseca američki predsjednik Donald Trump je posjetio proizvodni pogon bez zaštitne maske, a tijekom njegova boravka iz zvučnika je svirala GUNS N’ ROSES pjesma „Live And Let Die“.  Video snimka Trumpova posjeta postala je viralna jer je sa svojom pratnjom bio u Honeywell tvornici u Phoenixu kako bi posvjedočio proizvodnji N95 maski koje se koriste u borbi protiv COVID-19 virusa. Glazba koja se puštala tijekom njegovog posjeta uključivala je i „Eye Of The Tiger“ SURVIVOR-a te „House Of The Rising Sun“ ANIMALS-a.

Kao odgovor na pažnju dobivenu na Internetu, GUNS N’ ROSES su upravo predstavili majicu sa sloganom „Live N’ Let Die With COVID 45“ očigledno se referirajući na činjenicu kako je Trump 45. predsjednik Sjedinjenih Američkih Država.

„Live And Let Die“ je originalno napisao Sir Paul McCartney za filmu o Jamesu Bondu (James Bond, 1973.), a pjesmu su izveli WINGS. GUNS N’ ROSES su obradili pjesmu na svom albumu „Use Your Illusion I“ (1991.) i od tada se nalazi na set listi svih bendovih koncerta.

GUNS N’ ROSES pjevač Axl Rose nedavno je govorio protiv Trumpove administracije, obrativši se američkom ministru financija Steveu Mnuchinu. Političar je tada uzvratio vatru Roseu pitajući ga što je on nedavno napravio za zemlju, no pogreškom je u obraćanje ubacio zastavu Liberije umjesto SAD-a. Rose je otvoreni kritičar Trumpove administracije na društvenim mrežama, a nedavno je kritizirao i odluku šerifa Orange Countyja u Kaliforniji o tome da neće zatvoriti plaže zbog pandemije korona virusa unatoč odluci državnog guvernera o zatvaranju plaža.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.