Loading...
Novosti

GREEN DAYEV BILLIE JOE ARMSTRONG JE DAO PRVI INTERVJU NAKON REHABILITACIJE ZA ROLLING STONE

Billie-Joe-Armstrong-Rolling-StoneGreen Dayev Bille Joe Armstrong na putu je povratka u glazbeni svijet sa proljetnom turnejom i pojavljivanjem na South by Southwest u Austinu sljedećeg mjeseca, no rocker koji se netom vratio s rehabilitacije sada govori o razlozima koji su ga natjerali da ode na liječenje i prošle jeseni napusti život na turneji.

U  novom broju časopisa Rolling Stone frontman je detaljizirao svoje godine zloupotrebe konzumiranja alkohola i propisanih lijekova. Prisjeća se: ”Nisam mogao predvidjeti gdje ću završitina kraju večeri. Probudio bih se u čudnoj kući na kauču. Ne bih se sjećao kako. Bio je potpuni blackout.”

Armstrongov problem izašao je na vidjelo na iHeartRadio festivalu u Las Vegasu prošle godine kada je na pozornici izveo tiradu koja uključivala i razbijanje instrumenata i pogrdne riječi za organizatore festivala koji su imali sat koji je odbrojavao vrijeme bendovog nastupa.  Kratko nakon incidenta bend se ispričao, a Armstrong se prijavio na liječenje.

O nastupu u Vegasu je rekao: ”Sjećam se par stvari. Sljedećeg jutra sam se probudio. Pitao sam (suprugu) Adrienne, ‘Koliko loše je bilo?’, rekla je: ‘Loše je’. Nazvao sam svog menadžera. Rekao je: ”Ideš na avion, vraćaš se u Oakland i ideš na liječenje istog trena.”

Na proljetnoj turneji Green Day najbliže Hrvatskoj stižu 25. svibnja u Italiju, u Trst –  ulaznice kupite OVDJE, te 29. svibnja u Austriju, Beč – ulaznice kupite OVDJE. 

Na oba koncerta možete otputovati sa našim partnerima iz agencije Svi koncerti, više informacija potražite na www.svikoncerti.eu. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *