Loading...
Novosti

GREEN DAY – ‘BROADWAY IDIOT’ DOKUMENTARAC I KONCERTNI NASTUP VRHUNCI VELIKOG DANA NA SXSW

Green DayPetak (15. ožujka) bio je veliki dan za Green Day na South by Southwest jer je bend imao dva filmska prikazivanja i srdačno su pozdravljeni na koncertu u Moody Theater.

Dok je ‘Quatro’, dokumentarac o stvaranju njihovog albuma trilogije, prikazan na drugim festivalima, South by Southwest imao je premijeru ‘Broadway Idiot’, njihov film o stvarnju scenske produkcije njegovog ‘American Idiot’.

Pogledajte ‘Broadway Idiot’ trailer u nastavku.

U međuvremenu, bend se vratio na koncertnu pozornicu u najboljem svijetu. Rolling Stone izvještava da je bend imao trijumfalni povratak na pozornicu u Austin’s Moondy Theater.

Bend je odsvirao neke od njihovih standardnih favorita kao ‘Know Your Enemy’, nastavivši sa ‘Holiday’, ‘Boulevard of Broken Dreams’, ‘Burnout i ‘Welcome to Paradise’ odsviravši nove pjesme u srednjem dijelu seta dok su nastup završili sa ‘Minority’, ‘American Idiot’ i ‘Jesus of Suburbia’.

Na proljetnoj turneji Green Day najbliže Hrvatskoj stižu 25. svibnja u Italiju, u Trst -ulaznice kupite OVDJE, te 29. svibnja u Austriju, Beč – ulaznice kupite OVDJE. 

Na oba koncerta možete otputovati sa našim partnerima iz agencije Svi koncerti, više informacija potražite na www.svikoncerti.eu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *