Loading...
Novosti

GREEN DAY – BILLIE JOE ARMSTRONG SE POJAVLJUJE U IZBRISANOJ SCENI U FILMU ‘OVO SU ČETRDESETE’

Iako je izrezana iz finalne verzije filma, frontman grupe Green Day, Billie Joe Armstrong, odigrao je kameo ulogu samoga sebe u zadnjem filmu Judda Apatowa, ”Ovo su četrdesete”.  Iako se ne pojavljuje u filmu, fanovi snimku mogu pogledati online.

Na snimci, Armstrong, koji je ranije ove godine napunio 40, sjedi sa glumcem Paulom Ruddom, koji glumi glavešinu glazbene industrije. Green Day pjevač govori o novoj glazbenoj ideji o norveškom death metalu objašnjavajući: ”To je vrsta glazbe na koju možeš zaplakati – ali i zapaliti crkvu istovremeno”.
Kameo daje dobar uvid u Armstrongov smisao za humor jer se ne shvaća ozbiljno u kratkoj snimci.

Sa objavljenim albumom trilogijom, ‘‘¡Uno!‘ ‘¡Dos!’ i ‘¡Tré!,’ Green Day su odlučili odgoditi koncerte dogovorene za kraj 2012. i početak 2013. kako bi Armstrong završio sa rehabilitacijom.

Green Day nedavno su objavili datume turneje u razdoblju od svibnja do srpnja što je pozitivan znak u Armstrongovom oporavku od ovisnosti o opojnim sredstvima.

Najbliže Hrvatskoj Green Day stižu u Milano u Italiji 24. svibnja te u Trst u Italiji 25. svibnja te potom u Beograd u Srbiji 27. svibnja i u Beč u Austriji 29. svibnja.

Želite li vidjeti Green Day u Beču i Trstu posjetite www.svikoncerti.eu i rezervirjate prijevoz.

Više informacija o koncertu u Trstu i pretprodaji ulaznica potražite na webu Azalea Promotionhttp://www.azalea.it/Events.asp?EvtID=1571 

Slovenski fanovi – posjetite www.koncerti.net za svoju kartu i prijevoz za koncert u Beču.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *