Loading...
Novosti

GARY HOLT NE KANI NAPUŠTATI EXODUS I BITI STALNI ČLAN SLAYERA

GaryHoltGary Holt koji zemjenjuje Jeffa Hannemana u Slayerima od kad je Jeff stradao od ugriza pauka u 2011. izjavio je da se ne želi pridružiti Slayerima u slučaju da će to značiti kako napušta Exodus.
Naime, Holt nema ništa protiv da preuzme Jeffovu poziciju za stalno ali nikako ne želi da to bude isključivi aranžman. Vidjet ćemo koliko će to odgovarati Arrayi i Kingu pošto je Slayer ipak full time projekt.
Holt nastavlja raditi na novim materijalima Exodusa te kaže da je tokom turneje sa Slayerima napisao dosta riffova. Na ljeto će na turneji sa Slayerima ponijeti i prijenosni studio kako bi mogao nastaviti rad u hotelskoj sobi.

King naravno želi da Holt preuzme Hannemanovo mjesto i čini se kako će do razlaza doći. Naime, Jeff i King nisu razgovarali neko vrijeme a na novom albumu Slayera se trenutno nalaze samo Kingove stvari za slučaj da se Jeff ne vrati.
Spomenimo da Slayer dolazi u Zagrebačku Tvornicu Kulture 23.06. gdje će svirati pred samo 1300 ljudi što će sigurno biti prava bomba od koncerta neovisno o promjenama u bendu. Jeff-u želimo potpun oporavak i povratak u Slayere koji su uz njega ipak nešto posebno. Holt ga može zamijeniti na gitari, ali nekako sumnjam da King može zamijeniti njegove tekstovne sposobnosti jer ipak je Jeff kreator najvećih Slayerovih hitova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *