Loading...
Izvještaji

GALERIJA: KORN, HEAVEN SHALL BURN, HELLYEAH – Gasometer, Beč, 3.4.2017.

GALERIJA: KORN, HEAVEN SHALL BURN, HELLYEAH – Gasometer, Beč, 3.4.2017.

Već tjednima unaprijed rasprodani koncert u bečkom Gasometeru iznenadio je i same organizatore ovog teško metalnog spektakla!

Hellyeah, Heaven Shall Burn i megapopularni KORN nastupili su sinoć pred oko 4.000 posjetitelja koji su ne samo iz Beča, več i ostatka Austrije, pograničnih mjesta Slovačke, Mađarske i Slovenije došli na metal feštu o kojoj će se još dugo govoriti.

Kako i priliči austrijskom mentalitetu sve počinje točno na vrijeme. U 20:00 na scenu izlazi Vinnie Paul, bubnjar kultne Pantere, i pozdravljajući publiku Hellyeah otvaraju koncertnu večer. Toliko energije, toliko žestine u svakom instrumentu, toliko snage u svakom članu benda kao koncertni fotograf odavno nisam vidio. Jednom rječju – sva snaga svijeta ujedinjena je u bendu zvanom Hellyeah!

Nakon polusatnog nastupa Hellyeaha, na scenu izlaze Heaven Shall Burn, njemačka metalcore atrakcija popularna među mlađim generacijama. Nakon 40-minutnog nastupa dali su “gorivo” publici za poslasticu večeri.

U 22:00 na scenu izlaze KORN – bend koji definitivno vlada svjetskom scenom. KORN su, slobodno možemo reći, bacili bombu i razorili bečki Gasometer u jednom dahu!

Organizator koncerta je austrijska agencija Mind Over Matter Music.

Kako je bilo na koncertu pogledajte u našoj foto galeriji!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *