Loading...
NajaveNovosti

FERRAGOSTO JAM 8: NAJAVLJENI NOVI BENDOVI

FERRAGOSTO JAM 8: NAJAVLJENI NOVI BENDOVI

ferragosto_jam_8Najnovija imena izvođača koji su potvrđeni na ovogodišnjem najzanimljivijem slavonskom festivalu su Brkovi, ESC Life i Ana Ćurčin.

BRKOVI su zagrebački zafrkantski punk bend koji uvrnuto koketira sa folkom, a voli se nazivati i wellness bendom, štogod to značilo. Da emotivni stihovi na žestokoj svirci daju puno uspjeha, dokazuje činjenica da su proljetos rasprodali Malu dvoranu Doma sportova. Na Ferragosto Jamu 8 nastupaju na Piknik stageu!

ESC LIFE su podignuli puno prašine na regionalnoj indie sceni. Publiku su oduševili svojim nesvakidašnjim pristupom glazbi i objavili album ”Access All Areas” na kojem se osjeća utjecaj alter/indieja devedesetih pa su tako svojim zaraznim riffovima i pamtljivim refrenima brzo pronašli svoje mjesto na underground sceni kojoj je do ovog trenutka nedostajalo dark popa pomiješanog sa punkom i new waveom.

Jedno od posljednjih imena koje će popuniti akustičnu Ferragosto pozornicu je i ANA ĆURČIN, kao predstavnica nove beogradske glazbene scene. Njena glazba može se opisati kao spoj indie-rocka i američkog folka, a stihovi na engleskom izrazivo su emotivni pojačani Aninim autentičnim i snažnim vokalom.

Ferragosto JAM 8 održava se od 5.-9. kolovoza na Orahovačkom jezeru, a ulaznice su dostupne u tri varijante:

Festivalska/Piknik ulaznica – 95 / 125 kn
(ulaz na sve dane festivala, na sve stageve: Piknik stage, House of Pablo stage, D.J. (DobroJutro) stage, Izštekani stage, besplatan kamp u prostoru predviđenom za to, besplatna prijevoz od kolodvora do jezera i natrag)

House of Pablo ulaznica – 40 / 50 kn
(uključuje ulaz na House of Pablo stage, besplatan kamp na prostoru predviđenom za to, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag (u slučaju da ste došli vlakom)

D.J. (DobroJutro) ulaznica – 30 / 40 kn
(ulaz na ulaz na DJ stage, besplatan kamp na prostoru predviđenom za to, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag (u slučaju da ste došli vlakom)

U prodaju su puštene i fizičke festivalske ulaznice, a prodajna mjesta navodimo u nastavku teksta:

Fizičke:
– Zagreb: Dirty Old Shop
– Orahovica: Club Blues Orahovica
– Osijek: Club EXIT Osijek
– Rijeka: Dallas Music Shop Rijeka
– Kopricnica: kkc Pixel
– Đakovo: Vigor – House of good music
– Virovitica: Caffe-Disco Bar Štedna
– Vinkovci: Walkow
– Županja: Okac bar
– Slatina: Caffe Bar Prijašin II
– Slavonski Brod: Urban Caffe Mojster
– Požega: Tom Klub Požega
– Bjelovar i okolica: Nezavisna Udruga Mladih Ivanska

Ako baš želite fizičke ulaznice, a nijedno prodajno mjesto vam nije usput možete iz naručiti preko online storea Dirty Old Shopa.

Kupovinom ulaznice posjetitelj bezuvjetno prihvaća pravila ponašanja mjesta događaja i organizatora.

PRETPRODAJA:
Online ili na Entrio prodajnim mjestima.

Više na:
Ferragosto JAM 8

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *