Loading...
Novosti

EVAN RACHEL WOOD I DRUGE ŽENE IZNOSE OPTUŽBE ZA ZLOSTAVLJANJE PROTIV MARILYNA MANSONA

U prošlosti je glumica i aktivistica Evan Rachel Wood govorila o optužbama za zlostavljanje od strane neimenovanog bivšeg partnera. Na svom Instagram post Instagram-u je 01. veljače svojim optužbama dala ime.

„Ime moga zlostavljača je Brian Warner, koji je svijetu poznat kao Marilyn Manson“, napisala je Wood. „Počeo me dotjerivati kad sam bila tinejdžerica i užasno me zlostavljao godinama. Isprao mi je mozak i izmanipulirao da se pokorim. Završila sam životom u strahu od odmazde, klevete ili ucjene. Ovdje sam kako bih razotkrila ovog opasnog čovjeka i prozvala mnoge industrije koje su mu to omogućile, prije nego što uništi još života. Stojim uz brojne žrtve koje više neće šutjeti“.

Mansonova bivša supruga Dita Von Teese također se oglasila o optužbama za zlostavljanje protiv svog bivšeg supruga. U izjavi koju je 3. veljače objavila na svom Instagramu kaže: „Onima koji su izrazili zabrinutost zbog moje dobrobiti, cijenim vašu ljubaznost. Molim vas znajte kako se detalji koji su objavljeni javno ne podudaraju s mojim osobnim iskustvom tijekom 7 godina koje smo proveli kao par. Da je tako, ne bih se udala za njega u prosincu 2005. Otišla sam 12 mjeseci kasnije zbog nevjere i zlouporabe droga. Zlostavljanju bio koje vrste nije mjesto u bilo kojoj vezi. Pozivam one koji su pretrpjeli zlostavljanje da poduzmu korake za ozdravljenje i snagu da se u potpunosti ostvare“.

Ditina izjava je uslijedila dva dana nakon što je  Evan Rachel Wood u objavi na društvenim mrežama tvrdila kako ju je Manson godinama „uređivao“ i „užasno zlostavljao“. Nakon Wood, u znak solidarnosti, najmanje četiri druge žene objavile su vlastite optužbe protiv Mansona, detaljno opisujući mučna iskustva za koja tvrde da uključuju seksualno zlostavljanje, psihološko zlostavljanje i/ili razne oblike prisile, nasilja i zastrašivanja.

Nakon što mu je diskografska kuća Loma Vista otkazala ugovor, Manson je na svom Instagram profilu objavio izjavu, dirljivo demantirajući navode o zlostavljaju: „Očito je da su moja umjetnost i moj život odavno magneti za kontroverze, ali ove nedavne tvrdnje o meni užasna su iskrivljenja stvarnosti. Moje intimne veze uvijek su bile u potpunosti sporazumne s partnerima istomišljenicima. Bez obzira na to kako – i zašto – drugi sada odlučuju lažno predstavljati prošlost, to je istina. “

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *