Loading...
Novosti

ENSLAVED: PRVI TRAILER ZA ALBUM ‘IN TIMES’

ENSLAVED: PRVI TRAILER ZA ALBUM ‘IN TIMES’

Enslaved-In-Times„In Times“, trinaesti studijski album norveških progresivnih ekstremnih metalaca ENSLAVED će izaći 06. ožujka 2015. za Nuclear Blast. Omot albuma ručno je naslikao dugogodišnji bendov suradnik i „šesti ENSLAVED član“ Truls Espedal.

Bend je upravo objavio prvi trailer albuma koji govori o nastanku omota. Pogledajte u nastavku jer Truls govori o slikanju omota.

Glavni dio snimanja „In Times“ odvijao se u Duper Studios i Solslottet studijima u Bergenu u Norveškoj dok su dodatna snimanja obavljena u Conclave & Earshot Studios (pod vodstvom ENSLAVED članova Herbranda Larsena i Ice Dale), i Ivar Bjørnson’s Peersonal Sound Studios. Dodatne eksperimentacije i sonična istraživanja odvijale su se duboko u šumama Valevåg južno od Bergena gdje je mobilni studio zabilježio dodatne zvukove.

„In Times“ su producirali članovi benda Ivar Bjørnson, Grutle Kjellson i Herbrand Larsen zajedno sa Iverom Sandøy. Miksanje je kompletirao Jens Bogren u Fascination Street Studios u Örebru u Švedskoj.

“In Times” popis pjesama:

01. Thurisaz Dreaming
02. Building With Fire
03. One Thousand Years Of Rain
04. Nauthir Bleeding
05. In Times
06. Daylight

Trajanje albuma je 53 minute.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *