Loading...
NajaveNovosti

KYLIE ANNOUNCES HER EUROPEAN TOUR INCLUDING BUDAPEST ON OCTOBER 18TH

Kylie Minogue2KYLIE MINOGUE NAJAVILA EUROPSKU TURNEJU, UKLJUĆUJUĆI KONCERT U BUDIMPEŠTI 18.10.

Turneja će početi u Velikoj Britaniji i sastojat će se od 31 koncerta u 15 zemalja, uključujući Mađarsku, i to 18. listopada u budimpestanskoj Arena. Kylie slovi po svojim sjajnim nastupima uživo, a na turneji “Kiss Me Once” planira jednako izvesti novi i stari materijal na svoj atraktivan i bogat način nastupanja.

Kylie ima novi studijski album ‘Kiss Me Once’ koji je upravo danas objavljen. Ovo je njen prvi album nakon albuma ‘Aphrodite’ iz 2010. Album su producirati Kylie i Sia, koji je također napisao i naslovnu pjesmu. Kylie je na albumu surađivala i sa Pharrellom Williamsom (koji je napisao i producirao ‘I Was Gonna Cancel’). Drugi producenti s kojima je Kylie radila su Ariel Rechtshaid (HAIM) za ‘If Only’, MNEK za ‘Feels So Good’ i Greg Kurstin na bonus pjesmi on ‘Sleeping With The Enemy’.

Kylie Minogue je eksplodirala na glazbenoj sceni još daleke 1987. i ne samo što je postala nagrađivana, uspješna glazbenica u posljednje dvije dekade, već je i uspješna dizajnerica, humanitarka, poduzetnica i glumica. No iako su iza nje dvije vrlo uspješne dekade u kojima se može pohvaliti impresivnim postignućima – Kylie tek sada počinje.

Nakon što je potpisala manadžerski ugovor s Roc Nation 2013. Kylie je ponovo motivirana da zasjedne na pop- tron u sljedećim dekadama.

Karte za njen budimpeštanski koncert su u prodaji od 20.6. www.livenation.hu.

Z aviše informacija posjetite:
www.livenation.hu
www.kylie.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *